Domáci polockdownový „GLOW UP“ v 5 krokoch

Domáci polockdownový „GLOW UP“ v 5 krokoch

Teraz je ten najvyšší čas zahodiť všetky starosti a sústrediť sa len a len na seba. Je čas zažiariť a cítiť sa lepšie každý jeden deň. Po všetkých dňoch strávených v karanténe, mesiacoch zatvorených kaderníctiev a kozmetických salónov, je čas, aby ste vystúpili z davu a zažiarili ako filmová hviezda.

Nechajte vašu pleť zažiariť

Dostatočne hydratovaná pleť je prekrvená, vyživená, krásna… Pleť dokáže o našom zdravotnom a duševnom stave toho prezradiť naozaj veľa. Táto výzva sa preto zameriava na malé, ale dôležité rituály krásy, ktoré môžete urobiť už dnes, aby ste sa zajtra mohli tešiť zo žiarivej pleti.

Pozri aj: Účesy na leto: Štipka fantázie a účesy bez práce máš hotové za pár sekúnd

Nivea ryžové peelingy

Zdroj: Nivea

Zjemnenie peelingom

Večerná starostlivosť o pleť je pre nás alfou a omegou, ale čo tá ranná? Tak, ako ranná šálka kávy nám dokáže vliať energiu, tak aj čistenie pleti nám pomôže rozžiariť pleť a zbaviť sa sivého nádychu a vyplavených škodlivín. Jemné čistenie pomocou abrazívnych čiastočiek odstráni odumreté kožné bunky a vďaka tomu unavenú a sivú pleť okamžite rozžiari. Keďže je pleť po aplikácii peelingu perfektne prekrvená, môžete na ňu následne naniesť hydratačnú masku alebo krém, živiny z nej sa ľahšie vstrebajú. (Rýžový peeling Malina alebo Aloe (75 ml, 6, 49 Eur))

Trendy maskovanie

V priebehu niekoľkých minút dokážu masky pleť vzpružiť a dodať jej to, čo v danej chvíli potrebuje. Tzv. multimasking je už nejakú dobu trendom č.1. Jeho podstatou je kombinácia masiek podľa potrieb rôznych častí pleti. Obľúbené sú nielen domáce masky (zmiešať môžete jogurt s rôznymi koreninami, ovocím či medom), ale aj jednorazové látkové masky s obsahom aktívnych zložiek, ako je koenzým Q10, kyselina hyalurónová, kolagén, čierne uhlie a pod. (Textilná kryo maska Cellular Elasticity (1 ks, 3,99 Eur))

Labello balzamy na pery

Zdroj: Nivea

Vrstvenie

Je veľmi obľúbené nielen v móde, či dekoratívnej kozmetike, o vrstvení môžeme hovoriť aj v rámci starostlivosti o pleť. Po vyčistení pleti je čas na jej dodatočnú hydratáciu a starostlivosť v podobe pleťového séra a krému. Vyberajte podľa aktuálnej potreby. Pri zvýšenom slnečnom žiarení voľte s antioxidantami. (Energizujíce perlové sérum a krém s OF 15 (30 a 40 ml, 16,49 a 14,49 Eur))

Šťavnaté pery a tónovaná pleť

Aby ste dosiahli efekt jemných pier, nemusíte ani vynaložiť veľa úsilia. Z pier pomocou peelingu odstráňte všetky šupinky a vyživte ich olejčekom alebo balzamom na pery. Pomyslenou bodkou na záver je žiarivá a na pohľad krásna pleť. Na jej dosiahnutie dokonca ani nepotrebujete veľa. S tónovacími krémami alebo BB krémami si hravo poradíte s jemným začervenaním pleti a dodáte jej ľahké tónovanie, zjednotíte ju, ale najmä ju krásne rozžiarite na počkanie. (Ošetrujúci olej na pery Labello (5,5 ml, 6,19 Eur), Ošetrujúci mejkap v špongii (NIVEA, 15 g za 19,99 Eur))

Neprehliadni: Kedy vyhodiť opaľovací krém s SPF do koša? Pozor na ten z minulého roka!

Nivea vlasová starostlivosť

Zdroj: Nivea

Zmeňte poradie

Správne zvolený účes vás môže omladiť a dokonca vám môže ubrať aj zopár kíl v tvári. Nie všetci radi experimentujú, ak ani vy nie, tak aspoň dodajte svojim vlasom refresh v podobe podstrihnutia končekov vlasov a oživenia farby. Zo všetkého najviac by ste sa však mali zamerať na správnu starostlivosť o vlasy. Investujte do vlasových prípravkov a doprajte svojim vlasom ozdravnú kúru. Pred umytím naneste na vlasy kondicionér, zamerajte sa hlavne na končeky. Zabaľte ich do nahriatého uteráka. Nechte pôsobiť 115 min, potom vlasy umyte. (Ošetrujúci šampón a kondicionér Hairmilk Natural Shine (250 ml, 2,89 Eur), Pre finálny styling vyskúšajte nový rad NIVEA Care & Hold Soft Touch (250/150 ml, 3,99 Eur))


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Reibergerová 03.08.21 20:06

MR
karma
104.00

ešte mám čo doháňať :-D

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 04.08.21 05:45

ĽŠ
karma
100.00

Výborný spôsob ako sa cítiť lepšie.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní