Follow Your Soul – nová dvojica vôní s.Oliver

Follow Your Soul – nová dvojica vôní s.Oliver

Ona ide odhodlane za tým, čo potrebuje a chce, vyžaruje sebavedomie a pôvab – nič nenecháva na náhodu, pretože plne dôveruje svojej intuícii. On šikovne premieňa svoje sny na skutočnosť, je odrazom asertívnosti a brilantnosti. Vie, že inštinkty ho nikdy nezradia. Nová dvojica vôní s.Oliver Follow Your Soul vyjadruje schopnosť nasledovať svoj vnútorný hlas. Zvýrazní nezávislú silu nositeľov a posilní ich vieru vo vlastnú silu. Vône s.Oliver Follow Your Soul sú perfektným doplnkom pre mužov a ženy, ktorí majú štýl, vedia zapôsobiť a radi vyjadrujú svoje vnútro aj prostredníctvom vône.

Zatvorte si oči, nechajte sa unášať pocitmi a tancujte

Tanec je jedným z najintuitívnejších jazykov, aký máme, a zároveň nám umožňuje vyjadriť svoje pocity. Nechať sa unášať vlastnou intuíciou v jemných pohyboch a nasledovať tlkot srdca – to je presne emócia, akú vône s.Oliver's Follow Your Soul vyjadrujú. Vône vyjadrujú reč srdca, pričom v sebe nesú náboj: pôsobivý, elegantný a hlboký. Nové voňavé duo je vyjadrením čistej zmyselnosti – presne ako tanec formovaný partnerstvom a vášňou, v ktorom sa umelci nechajú viesť melódiou a svojím vnútorným hlasom.

Pozri aj: TEST: Gosh Catchy Eyes Drama maskara pre nádherné mihalnice

s.Oliver Follow Your Soul WOMEN

Zdroj: FAnn

Dámska vôňa: s.Oliver Follow Your Soul WOMEN

Kompozícia najprv odhaľuje energický citrón, červené ríbezle a ružové korenie. Po prvých očarujúcich a vitálnych tónoch nastupuje kvetinové srdce s tónmi ruže, jazmínu a magnólie. Finále vône patrí triezvym tónom cédru a santalu.

  • Hlava: Citrón, ružové korenie, červené ríbezle
  • Srdce: Ruža, jazmín, magnólia
  • Základ: Céder, santal
s.Oliver Follow Your Soul MEN

Zdroj: FAnn

Pánska vôňa: s.Oliver Follow Your Soul MEN

Úvod novej vône tvorí osviežujúci bergamot v sprievode kardamómu a ružového korenia. Mužné srdce zostavené zo stimulujúceho rozmarínu, ambroxu a machu vyžaruje zvodnú zmyselnosť. Srdce plynule prechádza k základu so vzrušujúcimi tónmi vetiveru a cédra.

  • Hlava: Bergamot, kardamóm z Guatemaly, ružové korenie
  • Srdce: Rozmarín, ambrox, mach
  • Základ: Vetiver, céder
dámska a pánska vôňa s.Oliver

Zdroj: FAnn

Dizajn – elegantný, nadčasový a moderný

Nadčasový dizajn vôní s.Oliver Follow Your Soul je exkluzívny a jednoduchý zároveň: čisté línie lešteného flakónu sú odrazom výnimočného pôvabu. Farebné kombinácie tento pôvab ešte umocňujú. Ružový flakón so zlatým uzáverom pre dámsky flakón a sivý flakón so strieborným uzáverom pre pánsku vôňu sú perfektným vyjadrením charakteru vôní. Vonkajšie balenie v delikátnom ružovom odtieni pre dámsku a v čistom sivom odtieni pre pánsku vôňu zdobí jemný zlatý, alebo strieborný pásik v spodnej časti.

Nové vône s.Oliver Follow Your Soul sú dostupné v sieti parfumérií FAnn.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní