Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions®

Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions®

Dermokozmetický rad Mary Kay Clinical Solutions™ je unikátnou doplnkovou starostlivosťou o pleť. Za každým produktom stoja precízne klinické štúdie a testovanie účinkov jednotlivých zložiek. Výsledkom sú jedinečné prípravky s preukázateľnými výsledkami. „To najdôležitejšie, prečo sme sa rozhodli vytvoriť tento rad je, že sme chceli priniesť medicínske účinky kozmetiky každej žene domov,“ hovorí Dr. Lucy Gildea, Ph.D., riaditeľka pre inovácie, výskum a produkty Mary Kay, pri príležitosti uvedenia na trh Clinical Solutions® Hydratačného superséra a Superséra proti vráskam, počas tlačovej konferencie v Prahe v októbri 2022.

Z línie vysoko-koncentrovaných supersér s cielením na konkrétne problémy pleti Mary Kay prináša najnovší produkt zameraný na redukciu hyperpigmentácie pleti.

Odporúčame: TEST: Mary Kay Clinical Solutions® Supersérum proti vráskam a Hydratačné supersérum

Mary Kay Clinical Solutions™ Rozjasňujúce supersérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

NOVINKA Mary Kay Clinical Solutions™ Rozjasňujúce supersérum (15 ml), 36,30 €

Rôzne faktory, ako sú hormóny, starnutie a pôsobenie životného prostredia, môžu vyvolávať nepravidelnú produkciu melanínu, ktorá potom spôsobuje nerovnomerný tón pleti – hyperpigmentáciu. Hlavná kombinácia aktívnych zložiek tohto superséra chráni pleť pred vznikom pigmentových škvŕn a efektívne redukuje existujúce nerovnosti tónu pleti. 

Kyselina ferulová

Pomáha predchádzať tvorbe voľných radikálov na pokožke, čo znamená menej faktorov, ktoré vedú k farebným zmenám na pleti. Podporuje antioxidačné systémy pokožky, ktoré pomáhajú redukovať zmenu farby. Jej upokojujúce účinky prispievajú k obmedzeniu hlavných príčin vzniku týchto zmien, čím vyrovnáva tón pleti a rozjasňuje ju. 

Niacínamid (vitamín B3)

Pri topickej aplikácii preukázateľne znižuje viditeľné zafarbenie pleti tým, že chráni kožnú bariéru, ktorá tvorí prvú obrannú líniu proti negatívne pôsobiacim vonkajším faktorom. Má rovnako významné antioxidačné účinky, ktoré chránia pred voľnými radikálmi. 

Výťažok z bielych fazúľ (rastlinné aminokyseliny)

Spoločnosť Mary Kay objavila vplyv výťažku z bielej fazule na účinnosť rozjasnenia pleti a tento svoj objav si nechala patentovať. Tento rastlinný výťažok zmierňuje viditeľný kontrast v prípade tmavých pigmentových škvŕn a zlepšuje celkový vzhľad tónu pleti.

Neprehliadni: TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay

 Rozjasňujúce supersérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Spoločnosť Mary Kay oslavuje 60. výročie

Mary Kay Ash, jedna z prvých podnikateliek, založila svoju vysnívanú kozmetickú spoločnosť v roku 1963 s jediným cieľom – obohacovať životy žien. Tento sen sa rozrástol na multimiliardovú spoločnosť s miliónmi nezávislých kozmetických poradkýň a poradcov v takmer 40 krajinách sveta. Ako spoločnosť zameraná na rozvoj podnikania sa Mary Kay už šesť dekád usiluje o posilnenie postavenia žien na ich ceste k ekonomickej nezávislosti prostredníctvom vzdelávania, mentoringu, propagácie a inovácií. Mary Kay investuje do vedeckého výskumu, ktorý stojí za výrobou produktov starostlivosti o pleť, dekoratívnej kozmetiky a vôní. Mary Kay tiež koná kroky pre udržateľnejšiu budúcnosť a spolupracuje s organizáciami z celého sveta, ktoré sa zameriavajú na propagáciu podnikania, podporu výskumu rakoviny, presadzovanie rovnosti príležitostí a ochranu obetí domáceho násilia, zveľaďovanie komunít a povzbudzovanie detí na ceste za svojimi snami.

- Mary Kay Clinical Solutions™ Rozjasňujúce supersérum
1 z 5
Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions® - KAMzaKRASOU.sk
Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions® - KAMzaKRASOU.sk
Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions® - KAMzaKRASOU.sk
Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions® - KAMzaKRASOU.sk
Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions® - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Maxianová 21.01.23 17:40

MM
karma
100.00

určite výborná kozmetika, ale kde "brať a nekradnúť"

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 21.01.23 20:21

karma
-1.00

Skvelá kozmetika

  • 0
Odpovedať

Jana Čipková 17.02.23 19:24

karma
107.00

Mary Kay je kvalitná kozmetika.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní