Naj Oleari Wonder Look Eyeshadow Palette: Dokonalý priestor pre tvorivosť

Naj Oleari Wonder Look Eyeshadow Palette: Dokonalý priestor pre tvorivosť

„Ako tínedžerky sme ich mali desiatky, vo všetkých tvaroch a veľkostiach. Neskôr sme prepadli kúzlu mono očných tieňov. Dnes sú paletky najviac vyhľadávaným produktom žien, ktoré líčenie milujú.” Grazia Magazine, december 2019

Paletky očných tieňov už nie sú produktom, po ktorom siahnete, keď chcete zažiariť a máte viac času, ale každodennou nevyhnutnosťou pre skvelý vzhľad. Či už preferujete nahé, výrazné, hrejivé, chladné, matné, alebo žiarivé odtiene, určite si v ponuke parfumérií dokážete zvoliť ideálnu paletku pre seba. Praktické a prispôsobivé, paletky dokážu prebudiť túžbu po tvorivosti a experimentovaní v líčení.

Paletka 10 očných tieňov so zamatovou textúrou a rôznymi efektmi: matným, žiarivým aj hodvábnym.

Testovali sme: Rúže GOSH Luxury v odtieňoch Adore a Nudity

Naj Oleari očné tiene

Zdroj: FAnn

ZLOŽENIE:

Výnimočne vláčna a krémová textúra, pokroková, pokiaľ sa jedná o aplikáciu aj roztretie. V okamihu nanesenia sa uvoľňuje intenzívna farba, ktorá neopadáva. Ľahko sa roztiera a úžasne priľne k pleti, pričom pôsobí trvácne - ideálna textúra pre líčenie s celodenným efektom.

Zloženie očných tieňov v paletke Wonder Look Eyeshadow Palette bolo vyvinuté v súlade s konceptom čistej krásy. Tento koncept sa opiera o myšlienku odstránenia prebytočných zložiek, ktoré nevyhnutne neprispievajú k vyššej účinnosti produktu, čo znamená, že zoznam ingrediencií je kratší. Koncept sa riadi heslom, menej je viac.

BALENIE:

Táto elegantná paletka sa predstavuje v kompaktnom dizajne so širokým zrkadlom, ktoré je praktickým prvkom balenia a umožní žene mať pri sebe všetko, čo potrebuje pre svoje skrášlenie na akúkoľvek príležitosť.

Oftalmologicky testované. Vyrobené v Taliansku.

Wonder Look Eyeshadow Palette

Zdroj: FAnn

Praktické a prispôsobivé paletky

Odtiene v paletke Wonder Look Eyeshadow Palette boli navrhnuté tak, aby ženám umožnili vytvoriť si komplexné líčenie očí a poskytli im priestor pre tvorivosť dokonalou kombináciou svetlých, tmavých a prechodových farieb.

PRECHODOVÉ ODTIENE: Sú to špeciálne odtiene, ktoré pomôžu vytvoriť plynulý prechod medzi vrchným viečkom a nadočnicovým oblúkom. Nemusia byť podobné odtieňom aplikovaným na vrchné viečka: naopak, často vytvárajú jemný kontrast, aby vyzdvihli celkové líčenie očí. Dôležité je, aby mali prechodové odtiene svetlú, alebo strednú intenzitu – nemôžu byť tmavé. Ďalšie zlaté pravidlo sa týka ich efektu, ktorý by mal byť vždy matný. Je to preto, lebo prechodové odtiene majú očiam dodať hĺbku, ktorá by sa pri lesklom efekte stratila.

SVETLÉ ODTIENE: Svetlé matné odtiene sú vhodné ako jednotný podklad na celé vrchné viečko. Tiež sa môžu používať samostatne pre prirodzené skrášlenie očí. Svetlé žiarivé a perleťové odtiene sa môžu použiť na zvýraznenie vnútorných kútikov očí, ako aj pod spodnú líniu obočia a do stredu viečok.

TMAVÉ ODTIENE: Pri aplikácii do záhybu viečka dodajú tmavé odtiene očiam hĺbku. Ideálne je nanášať ich vo viacerých vrstvách a jednotlivé vrstvy vždy starostlivo roztrieť. Môžu sa použiť aj ako základ dymového líčenia, alebo na zvýraznenie vrchnej línie rias, čím dodáme očiam hĺbku.

Novú paletku Naj Oleari nájdete v predaji v sieti parfumérií FAnn.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní