Simpl Therapy uvádza štyri vegánske cleansre pre všetky typy pleti

Simpl Therapy uvádza štyri vegánske cleansre pre všetky typy pleti

Simpl Therapy uzatvára svoje portfólio produktov o prvý krok v starostlivosti o pleť.

K štyrom inkluzívnym, vegánskym pleťovým séram a krémom s rôznymi pomermi olejov tak, aby ponuka uspokojila každú pleť bez ohľadu na typ, rod a vek, značka Simpl Therapy prináša cleansre v štyroch rôznych textúrach. Jednotlivé produkty vychádzajú z filozofie celého brandu, že starostlivosť o pleť má byť maximálne zrozumiteľná, funkčná a intuitívna. Jednoducho SIMPL. Každý cleanser môžete používať samostatne alebo ich medzi sebou kombinovať v rámci večerného dvojitého čistenia.

Gel to Oil, 615 Kč/ 25 €

Unikátna textúra hustého gélu sa pri styku s vodou mení na ľahký olej. Poradí si aj s výrazným líčením vrátane vodeodolnej riasenky. Tento cleanser na čistenie a odličovanie pre všetky typy pleti, najmä dehydrovanú, suchú a veľmi suchú pleť, aplikujte suchými rukami na suchú pokožku, krúživými pohybmi zľahka vmasírujte do pokožky vrátane očného okolia a dôkladne opláchnite alebo zotrite čistým uterákom. V rámci večernej rutiny postup zopakujte, alebo použite čistiaci gél/mlieko.

Pozri aj: TEST: 7 Days Intensive Antiaging Ampoules a Mezo Stamp od ENVY Therapy®

Simpl Therapy Purifying Gel Cleanser

Zdroj: Simpl Therapy

Micellar Gel, 495 Kč/ 20 €

Micelárny gél vhodný na celú tvár i očné okolie sme vyvinuli tak, aby zvládol odlíčiť aj čistiť pokožku. Vďaka vysokému obsahu glycerínu je mimoriadne šetrný a nevysušuje. Tento cleanser aplikujte suchými rukami na suchú pleť a opláchnite vlažnou vodou. V prípade potreby krok zopakujte. Odporúčame na čistenie a odlíčenie pre všetky typy pleti najmä normálnu a zmiešanú pleť.

Cleansing Milk, 495 Kč/ 20 €

Čistiace a odličovacie mlieko pre všetky typy pleti najmä normálnu až suchú pleť nanášajte na vlhkú pokožku vrátane očného okolia a opláchnite vlažnou vodou. V rámci večernej rutiny postup zopakujte, alebo použite v kombinácii s čistiacim gélom. Jemná textúra dôkladne a pritom šetrne čistí a zbavuje pleť zvyškov líčenia, UV filtrov a nečistôt.

Zaujme ťa aj: TEST: ENVY Therapy® Inca Inchi Oil Concentrate – organický zázrak z dažďových pralesov!

Simpl Therapy Milk Cleanser

Zdroj: Simpl Therapy

Purifying Gel Cleanser, 495 Kč/ 20 €

Čistiaci gél bez oleja má veľmi ľahkú, osviežujúcu textúru a zloženie vhodné najmä pre zmiešanú, mastnú a problematickú pokožku. Aplikuje sa na vlhkú pokožku krúživými pohybmi. V rámci dvojitého čistenia odporúčame predtým použiť odličovaný produkt podľa výberu.

Kde sa produkty Simpl Therapy predávajú?

V predajniach Douglas Slovensko a Douglas Česká republika, na douglas.skdouglas.cz a simpltherapy.com

Ceny a podrobný popis jednotlivých produktov Simpl Therapy a ich kľúčových ingrediencií nájdete na: www.simpltherapy.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní