Beauty poradňa GERnétic: Morské riasy v kozmetike?

Beauty poradňa GERnétic: Morské riasy v kozmetike?

Odpovedá Alena Kimlová

z Kozmetického štúdia GERnétic 

www.StudioGernetic.cz

V čom sú výťažky z morských rias v kozmetických produktoch  GERnétic výnimočné?

Morské riasy sú zdrojom mnohých dôležitých látok, ktoré sú potrebné pre správne a vyvážené bunkové funkcie. Svojim bunkovým zložením sa veľmi podobajú ľudskej bunke, preto aktívne látky, ktoré sa z morských rias získavajú, ľudské telo dobre prijíma a syntetizuje. Z rias dopĺňame do buniek pokožky celú škálu vitamínov, minerálov, stopových prvkov, peptidov a hlavne esenciálnych aminokyselín, ktoré organizmus pre svoje zdravie potrebuje a nedokáže si ich sám vytvoriť. Riasy sú navyše suroviny najmenej toxicky zaťažené.

Bude vás zaujímať: Synchro - vyvažujúci regeneračný krém od spoločnosti GERnétic

Beauty poradňa GERnétic: Morské riasy v kozmetike?

Zdroj: Shutterstock®

Prípravky, ktoré obsahujú výťažky z rias, sú pre pokožku veľmi priaznivé, povzbudzujú prirodzený metabolizmus, stimulujú kvalitnejšiu bunkovú obnovu, chránia pred pôsobením voľných radikálov, majú vyhladzujúce a zjemňujúce účinky. Veľmi zaujímavou a hlavne účinnou zložkou pre správne funkcie a regeneráciu pleti sú peptidy – aktívne molekuly, ktoré podporujú bunkovú komunikáciu a celkovo urýchľujú regeneráciu a reparáciu predovšetkým kolagénových štruktúr. Pokožku pomáhajú spevňovať, zvyšovať jej hutnosť.

Laboratóriá GERnétic získavajú pre svoju potrebu morské riasy z ekologicky čistých oblastí a aktívne látky získavajú moderným technologicky zložitým procesom biotechnológie, aby si účinné látky zachovali čisto prírodný charakter a účinky.

Odporúčame prečítať: Beauty poradňa GERnétic: Aké sú pravidlá bezpečného opaľovania?

Beauty poradňa GERnétic: Morské riasy v kozmetike?

Zdroj: Shutterstock®

Ucelený morský rad Marine Line

Vyskúšajte prípravky z uceleného morského radu Marine Line, ktorý obsahuje: čistiaci gél Nettoyant Gommant Marin, ktorý zároveň pri odstraňovaní nečistôt dodáva pokožke minerálne látky, zľahka ju vypína a zjemňuje. Úžasný liftingový krém Ger Lift je určený na ošetrenie problematických partií s vráskami a zvädnutou pokožkou – okolo očí, úst, a prípadne aj na krk. Zjemňuje hlboké vrásky, jemné linky vypína. Postupne zlepšuje hutnosť a pevnosť pokožky. Vitalizačnú masku Masque Marin môžete aplikovať dvakrát týždenne, v prípade potreby aj častejšie. Dodá pokožke okamžite energiu a jas. Denným krémom s regeneračným účinkom Base De Jour Marine zakončíme celkovú starostlivosť. Tento kozmetický set prinesie pleti oživenie, spevnenie a vyhladenie jemných vrások. Intenzívne, čoskoro viditeľné účinky a svieža vôňa všetkých produktov dodajú pri aplikácii prípravkov na pleť punc luxusu.

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie.

Zoznam salónov na www.gernetic.sk

Magazín www.KamZaKrasou.sk je mediálnym partnerom súťaže kozmetičiek „Hviezda GERnétic Slovensko 2017“.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 31.12.17 16:53

SK
karma
114.00

určite to musí byť dobrá rada prípravkom, morské riasy to napovedajú

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní