Športové predsavzatia na rok 2023 treba plniť! Ako inak, ak nie štýlovo!

Športové predsavzatia na rok 2023 treba plniť! Ako inak, ak nie štýlovo!

Mnohí z nás si s príchodom nového roka dávajú rôzne predsavzatia. Niektoré sú nevinné, ako napríklad predsavzatie zmeniť svoj účes alebo štýl obliekania. Skvelým predsavzatím je aj neplytvanie jedlom alebo prechod na zelenšiu domácnosť, ktorá využíva šetrnejšie prípravky či výrobky. Mnohí si ale dávajú predsavzatie zdravšie sa stravovať, schudnúť alebo sa začať viac hýbať.

Nie vždy sa ale podarí takéto predsavzatia aj naplniť. Niekomu chýba motivácia, čas a chuť alebo jednoducho to mnohým nedovoľujú pracovné povinnosti či starostlivosť o domácnosť a členov rodiny.

Ale viete čo? Všetko sú to len a len výhovorky. Je potrebné sa na cvičenie namotivovať. To môžete prostredníctvom hudby alebo športového oblečenia, v ktorom sa budete cítiť príjemne.

Športové predsavzatia sa najlepšie plnia v kvalitnom športovom oblečení

Myslíte, že športové oblečenie nemá vplyv na podávané výkony? Opak je pravdou! Aj oblečenie vás môže namotivovať cvičiť. Či už sa rozhodnete chodiť do posilňovne, na skupinové cvičenia alebo budete cvičiť doma, v športovom oblečení zo zalando.sk sa budete cítiť fantasticky a do cvičenia sa budete každý deň hrnúť.

Pozri aj: Bolesť hrdla: Ako ju liečiť v prípade vírusovej alebo bakteriálnej infekcie?

Even&Odd top

Zdroj: Zalando

Under Armour kratke kalhoty

Zdroj: Zalando

Nike Performance top dlhy rukav

Zdroj: Zalando

adidas essential fluffy pants

Zdroj: Zalando

adidas performance dropset trainers

Zdroj: Zalando

Zdroj foto - úvodná koláž: zalando.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní