Štýlové kabelky v módnej zelenej farbe: Ako ich štylizovať?

Štýlové kabelky v módnej zelenej farbe: Ako ich štylizovať?

Módna zelená farba sa v posledných rokoch stala veľmi populárnou a v súčasnosti by nemala chýbať v žiadnom šatníku. Prečo teda nepridať zelený kúsok do svojho outfitu a získať pozornosť okolia? Štýlové zelené kabelky sú skvelým spôsobom, ako môžete doplniť svoj celkový vzhľad.

Jednoduchá kombinácia - zelené kabelky s kúskami v neutrálnych farbách

Ak máte zelenú kabelku a neviete, s čím ju skombinovať, nebojte sa, jednoduché farby vám pomôžu. Kabelku v zelenej farbe môžete kombinovať so všetkými kúskami v základných odtieňoch. To znamená, že ju jednoducho môžete zladiť s čiernym, bielym, sivým, hnedým alebo béžovým oblečením. Pokiaľ zvolíte správnu veľkosť kabelky, vytvoríte tak dokonalý outfit na každodenné použitie. K zelenej kabelke si môžete obliecť napríklad čierne nohavice a bielu košeľu. Tým získate elegantný a sofistikovaný outfit, ktorý vynikne vďaka jednoduchej, no štýlovej zelenej kabelke. Ak chcete pridať niečo navyše, skúste doplniť outfit šperkami v zelenej farbe. Crossbody zelenú kabelku však môžete kombinovať aj k športovým či ležérnym kúskom. Nebojte sa kombinovať športové oblečenie a elegantné doplnky, ako napríklad teplákovú súpravu v neutrálnych farbách, čiernu vestu alebo bundu, tenisky a zelenú kabelku. Na bežný deň môžete zvoliť aj klasické modré alebo tmavé rifle, tričko, koženku alebo rifľovú bundu a opäť zelenú kabelku. Outfit môžete doplniť taktiež o tenisky alebo mokasíny. Zelené kabelky sú síce výrazným doplnkom, no je možné ich kombinovať k všetkým outfitom – pokiaľ viete ako.

Pozri aj: Prečo naše telo potrebuje BIOTÍN? Toto sú TOP zdroje, odkiaľ ho získať!

dámska zelená kabelka

Zdroj: CCC

Zelené kabelky v kombinácii s farebným outfitom

Určite ste zvyknuté kombinovať farebné kabelky s neutrálnymi kúskami. My vás však naučíme, ako kombinovať zelenú kabelku s farebným outfitom. Zelené kabelky sú skvelou voľbou, ak sa chcete pustiť do farieb a privítať jar či leto tak, ako sa patrí. Ak máte radi kontrastné kombinácie, môžete skombinovať zelenú kabelku s neónovou ružovou sukňou alebo červenými nohavicami. Ak máte radi pastelové farby, skúste si k zelenej kabelke obliecť svetlomodrú halenku alebo slnečnicovú žltú sukňu. Keďže zelená farba sa ľahko kombinuje, výsledný outfit bude vynikajúci a zaujímavý. Ak chcete pridať niečo navyše, skúste zvoliť kabelku s potlačou, s ozdobným remienkom alebo kamienkami. Pokiaľ ide o outfit na bežný deň, určite odporúčame zvoliť zelené crossbody kabelky. Na pracovný deň odporúčame zvoliť skôr zelenú kabelku na rameno a na špeciálne príležitosti napríklad listovú zelenú kabelku.

Ako kombinovať zelenú kabelku so vzorovaným outfitom?

Ak máte radi vzory, zelené kabelky budú pre vás skvelým doplnkom. Skúste skombinovať kabelku s kvetinovým topom alebo s pruhovanou sukňou. Ak chcete byť odvážnejšie, potom skúste skombinovať zelenú kabelku s leopardím vzorom. Tento look bude vynikajúci a zaujímavý, no dávajte pozor na to, aby vzor nebol príliš výrazný. Ak chcete pridať niečo navyše, skúste zvoliť kabelku s ozdobnými nitmi alebo s odnímateľným remienkom. Pri výbere outfitu sa fantázii medze nekladú. Nebojte sa preto kombinovať zelené kabelky so vzorovaným outfitom. Široký výber zelených kabeliek rôznych veľkostí, tvarov a značiek nájdete aj na e-shope CCC. Vybrať si môžete cenovo dostupné crossbody kabelky, ale aj zelené kabelky do ruky či na rameno na bežný deň, ale aj špeciálne príležitosti. Pokiaľ chcete byť tento rok trendy, určite vám odporúčame vlastniť aspoň jednu univerzálnu zelenú kabelku, ktorú môžete nosiť k rôznym outfitom a na rôzne príležitosti. Nakúpte ešte dnes na e-shop CCC, kde máte dopravu nad 35 € zadarmo a 120 dní na vrátenie tovaru podľa úrovne v Klube CCC.

Neprehliadni: TOP 7 receptov na muffiny – skúsite čokoládové, s ovocím či slané?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní