Zaslúžený relax nielen na Valentína!

Zaslúžený relax nielen na Valentína!

Oslávte sviatok zamilovaných v objatí voňavej starostlivosti o pleť a doprajte si relax o akom sa vám ani nesnívalo.

Prekvapte svoju polovičku a pripravte neopakovateľný zážitok z relaxačného domáceho wellness kúpeľa s dokonalou sladkou vôňou jahodovej peny. Nielenže svojej polovičke spríjemníte tento romantický deň, ale zároveň podporíte detoxikačné účinky kúpeľa na pokožku. Je vedecky dokázané, že relaxačný kúpeľ priaznivo pôsobí na telesnú a psychickú stránku človeka, najmä vo večerných hodinách.

Ziaja prichádza s karamelizovaným peelingom s vôňou jahodovej peny marshmallow. Obsahuje prirodzené kryštáliky cukru na vyhladenie pokožky a odstránenie odumretých buniek kože. Zloženie je obohatené o bambucké maslo, to zanechá pokožku dokonale čistú, hebkú na dotyk a prevoňanú krásnou sladkou vôňou jahôd. Touto voľbou na romantický valentínsky večer nič nepokazíte, to vám garantujeme!

Pozri aj: Prirodzená starostlivosť o pokožku Natural Care ZIAJA

Ziaja marshmallow body scrub

Zdroj: Ziaja

Dôvodov prečo si dopriať relaxačný kúpeľ s peelingom Ziaja nielen na Valentína je hneď niekoľko!

  • Hĺbkové prečistenie pokožky. Relaxačný kúpeľ pomáha k odbúraniu toxínov čím napomáha celkovej očiste organizmu.
  • Významnú úlohu zohráva pri správnej funkcii lymfatického systému, keďže pri správnej aplikácii peelingu dochádza k masáži celého tela.
  • Čistením pokožky a peelingom sa zároveň prečistia póry, ktoré tak dokážu lepšie absorbovať výživné látky a hydratovať pokožku.
  • Peeling zároveň čistí od prebytočnej mastnoty a odumretých buniek.

Predtým ako sa ponoríte do očistného kúpeľa, jemne si nasucho premasírujte telo aby ste sa zbavili odumretých čiastočiek kože. Vypite pohár vody. Počas kúpeľa sa telo zbavuje toxínov a príjmom tekutín tento proces len podporíte a uľahčíte. Príjem tekutín je nevyhnutný aj počas kúpeľa. Práve odbúravanie toxínov z tela môže spôsobiť závrat a tak pohár vody nablízku je rýchlou záchranou pri doplnení tekutín. Buďte profesionálny a myslíte na všetko!

Zaujme ťa aj: Ako sa starať o pleť v zime?

Ziaja marshmallow

Zdroj: Ziaja

A ak aj nie ste zástancami sviatku sv. Valentína, svoje domáce wellness si môžete dopriať kedykoľvek uznáte za vhodné.

S produktami kozmetiky Ziaja je to jednoduché! Stačí spomaliť, nájsť si chvíľu pre seba a dopriať si oddych aj napr. vo forme relaxačného kúpeľa s cukrovým peelingom Ziaja podľa vlastného výberu.

Doprajte si jeden aj dnes večer!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Reibergerová 14.02.23 18:27

MR
karma
114.00

piling mám rada, používam ho, pokožka po ňom ostane príjemné hladká

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní