Dr.Feelgood: Čo ponúka výrobca slovenskej prírodnej kozmetiky?

Dr.Feelgood: Čo ponúka výrobca slovenskej prírodnej kozmetiky?

Dr.Feelgood už roky prináša na slovenský trh rastlinné oleje špičkovej kvality, tú najlepšiu prírodnú kozmetiku, aromaterpiu a byliny čínskej medicíny. V roku 2006 otvorili predajňu v Bratislave. V ponuke boli mydlá, krémy, výrobky so soľou z Mŕtveho mora, bylinné masti a množstvo ďalších a najmä zdravých produktov. Časom sa začali viac a viac sústreďovať na čisté prírodné oleje a to pod značkou Dr.Feelgood.

Odporúčame: Nakopni sa s prírodou: Bylinkové sérum je pohladením pre pleť!

prírodné oleje

Zdroj: Shutterstock®

Rodina je najväčším kritikom

Tím Dr.Feelgood hľadal kvalitu, ktorá by mu umožnila vyrábať krémy a bylinné maceráty na vysokej úrovni a tak začal dovážať a predávať rastlinné oleje. Samotný nosný olej tvorí silný a dôležitý základ, dokonca dôležitejší, ako by ste si pomysleli.

Časom sa rozrástol o ďalších vášnivých zástancov prírodnej cesty a tak postupne začal skúmať účinky olejov a odhaľovať ich silnú moc pre našu pleť. Do testovania, samozrejme, najskôr zapájali rodinu a blízkych a prostredníctvom nadobudnutých vedomostí zdokonaľovali to, čo začalo fungovať a čomu verili.

Pozri aj: Arónia: Čím si vyslúžila čestné miesto v skupine superpotravín?

bio oleje

Zdroj: Shutterstock®

bylinkové sérum

Zdroj: Shutterstock®

To im však nestačilo a tak sa rozhodli priblížiť k ľuďom a k fanúšikom prostredníctvom internetového obchodu. Postavili vlastnú výrobňu, kde ich výrobky neustále testujú a vyvíjajú. Výsledný produkt je totiž pustený do sveta až v momente, keď sú s ním sami spokojní. Práve ich rodina a priatelia sú ich prísnou kontrolou. Následne produkty odosielajú na oficiálne schválenie a certifikovanie.

Práve vďaka svojmu presvedčeniu prinášajú na Slovensko prírodné produkty, ktoré jednoznačne môžeme nazvať čistými a vysoko kvalitnými. Aj pri výbere dodávateľa dbajú na kvalitu jeho produktov, ako sami hovoria, až priam nekompromisne a samozrejme sa následne snažia priniesť tieto produkty na trh v čo najlepšej cenovej hladine.

Viac informácií o prírodných olejoch a iných produktoch nájdete aj na www.feelgood.sk

Bude sa ti páčiť: Prírodné sladidlo lucuma: V čom ďaleko prevyšuje iné sladidlá?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 28.09.18 06:25

ĽŠ
karma
100.00

Produkty Dr.Feelgood zyzerajú veľmi lákavo, minimálne zložením.

  • 0
Odpovedať

Monika Filípková 28.09.18 08:56

MF
karma
105.00

O tejto kozmetike počujem prvýkrát a určite ju nenechám bez povšimnutia.

  • 0
Odpovedať

Helena Zobková Šimurdová 29.09.18 09:07

HZŠ
karma
102.00

Dr. Feelgood – PRVÁ SLOVENSKÁ OLEJOTÉKA, s touto značkou sa stretávam po prvýkrát Keďže ide o prírodnú kozmetiku a pritom Slovensku, veľmi ma zaujala. Rozhodne sa s ňou oboznámim bližšie.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní