Pripravte pleť na najvýnimočnejšiu udalosť každej ženy

Pripravte pleť na najvýnimočnejšiu udalosť každej ženy
  • 30.06.2017
  • Lea Drobná

Určite vám neušlo, že známe svetové osobnosti sa len málokedy ukazujú s nánosom mejkapu.

Mejkap neslúži na absolútne zamaskovanie tváre, ale predovšetkým na zvýraznenie vašich najkrajších čŕt. Rozdiel je však v tom, či treba zakrývať nedokonalosti alebo stačí pleť zjednotiť.

Pripravte si svoju pleť na svadbu, poďakuje sa vám nielen vaša pleť, ale hlavne vizážista. Bude sa mu lepšie líčiť a vy budete vyzerať ako princezná aj s prirodzeným líčením. Povieme vám, ako na to.

Odporúčame prečítať: Našiel sa elixír večnej mladosti - je ním Ašwaganda!

Pripravte pleť na najvýnimočnejšiu udalosť každej ženy

Zdroj: Shutterstock®

3 mesiace pred svadbou

Ak poznáte termín svadby aspoň 3 mesiace dopredu, je to ideálne. Môžete tak začať v predstihu.  Nájdite si dobrú kozmetičku na základe dobrých referencií. Začnite pleť čistiť pravidelne každých 14 dní. Budete sa chvíľku „vyhadzovať"

Kozmetička vám poradí kvalitné prípravky, ktorými doplníte svoju profesionálnu starostlivosť o tú domácu. Je dôležité s kozmetičkou spolupracovať, investujte do seba! Inak vyhadzujete svoje peniažky za kozmetičku zbytočne. Profesionálna a hlavne empatická kozmetička vám poradí len to, čo naozaj potrebujete. Preto si vyberajte podľa dobrých referencií!

Ak máte svadbu v letných mesiacoch, môžete absolvovať v tomto predstihu chemický píling, najsilnejší dostanete od lekára, dermatológa. Kozmetičky totiž nemôžu pracovať s koncentráciami kyselín ako lekár. Preto je to u lekára rýchlejšie. Avšak, keďže máte dostatok času (3 mesiace), u kozmetičky to pôjde pomalšie, ale menej „drasticky". Výber necháme na Vás. V letných mesiacoch už chemický píling neskúšajte!

Odporúčame prečítať:  Ako na to: Zlaté pravidlá pre správne česanie vlasov

Pripravte pleť na najvýnimočnejšiu udalosť každej ženy

Zdroj: Shutterstock®

1 mesiac pred svadbou

Ak ste sa rozhodli upraviť pleť mesiac pred svadbou, môžete zájsť ku kozmetičke, nechať si pleť aspoň raz vyčistiť, ale tak, aby ste mali na upokojenie pleti aspoň 2 týždne. Chemický píling už nestíhate. Ak máte pleť relatívne dobrú, 1-2 ošetrenia chemickým pílingom pleť krásne rozžiaria. Ak pleť dokonalú nemáte, chemický píling mesiac pred svadbou radšej neabsolvujte.

Existujú domáce chemické pílingy, ktoré obsahujú 10 % kyselinu glykolovú a pH približne 3,5. Tento jemný píling môžete používať každý deň, aj v letných mesiacoch. Za krátku dobu miznú malé vyrážky, póry sa zmenšujú a pleť sa viditeľne rozjasňuje. Vhodný je najmä pre zmiešanú až mastnú pleť. Pred svadbou je to ideálna voľba. Nechajte si poradiť od svojej kozmetičky.

Odporúčame: Top svetové destinácie s najlepšími bazénmi

Pripravte pleť na najvýnimočnejšiu udalosť každej ženy

Zdroj: Shutterstock®

Týždeň pred svadbou

Neabsolvujte už žiadne pílingy ani čistenia. Mohli by ste mať pokožku ešte podráždenú. V tomto čase by ste mohli absolvovať kyslíkové terapie a procedúry, tie vašu pokožku krásne napnú, vzpružia a hĺbkovo hydratujú bez toho, aby ju podráždili. Stres a nervozita, ktorú nevesty často majú, spôsobia, že pleť je šedivá, suchá až šupinatá, preto potrebuje veľa vody!

Stiahnite si do svojho telefónu aplikáciu, ktorá vás bude upozorňovať každú hodinu na to, aby ste sa napili vody. Týždeň pred svadbou si dajte na tom veľmi záležať, noste fľašu vody stále so sebou a vypite 250 ml každú hodinu. GARANTUJEME vám krajšiu, zdravšiu, žiarivejšiu, rozjasnenú a napnutú pleť. Mejkap bude vyzerať famózne!

Odporúčame prečítať: Účinný cvik na zadok, ktorý s ním urobí hotový zázrak


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Zdena Paňková 30.06.17 07:39

ZP
karma
100.00

Tak budúce nevesty do toho! Držím palce, výsledok bude určite stáť za to :)

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 30.06.17 12:17

karma
108.00

Chemický píling je výborný,nielen pre nevesty.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní