Šťastie na dosah: Po Vianociach je čas myslieť na seba samú!

Šťastie na dosah: Po Vianociach je čas myslieť na seba samú!

Či sa nám to páči alebo nie, Vianoce sú väčšinou na nás - ženách. Od upratovania, cez pečenie, varenie, až po kúpu či hand made prípravu vianočných darčekov.

Máme pre teba dobrú správu - je po Vianociach, je ten správny čas urobiť radosť sebe samej!

Samozrejme, je toho viac, čím by si si mohla hneď na úvod roka urobiť radosť. Výlet s najdrahším,  dobrá večera mimo sviatočných špecialít, ktorých máme už asi všetci dosť, v neposlednom rade pohyb.

Rozmaznaj sa krásou, buď šťastná

No a nebudeme si klamať - každej žene urobí radosť nová kabelka. Oriflame vám vo svojom aktuálnom katalógu prináša viacero krások na výber, dokonca za veľmi príjemné, povianočné, ceny. Kabelky radu Valentína sú minimalistické s jemnými tvarmi a vypracovanými detailami. Krásna červená kabelka Valentína môže visieť na tvojom pleci alebo ju po odpojení ramienka môžeš držať v ruke. Určite sa zamiluješ aj do veľkej sťahovacej kabelky Valentína, ktorá je dostatočne priestranná na všetko potrebné.

Testovali sme: Rýchloschnúci vrchný lak na nechty The ONE od Oriflame

zázračný balzam s moruškovým olejom

Zdroj: Shutterstock®

Staraj sa o seba, buď šťastná

Možno sa nechceš iba potešiť, možno sa chceš o seba jednoducho postarať a rozmaznať sa. Dokonalou cestou je Oriflame zázračný balzam, ktorý patrí dlhodobo k jednému z najpredávanejších produktov Oriflame na Slovensku. Ak si ho ešte nevyskúšala, je najvyšší čas! Novinkou je totiž zázračný balzam s moruškovým olejom, ktorý sa jednoducho musí stať súčasťou tvojej kabelky. Bol vyrobený na základe pôvodnej receptúry s vitamínom E a s prírodným včelím voskom, ale obohatený o vyživujúci olej z moruškových semien. Upokojuje pokožku a obnovuje jej pružnosť, hydratuje a posilňuje ochrannú vrstvu pokožky a chráni kožu aj pery.

Pokojne na seba mysli aj viac, prelistuj si nový Oriflame katalóg a zistíš, že možností, ako si dopriať kvalitnú starostlivosť je veľmi veľa. Listuj na www.oriflame.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Milka Damašková 15.01.18 15:06

MD
karma
132.00

Čoskoro budem mať katalóg doma, tak budem vyberať:) tá čierna kabelka sa mi páči..

  • 0
Odpovedať

Soňa Kelemenová 17.01.18 09:03

SK
karma
86.00

už mám odskúšaný všetky príchute zázraku..... túto novinku si určite objednám.... podľa vôňe v katalógu je príjemnííí

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní