Top beauty trendy na rok 2018: Tieto musíš rozhodne poznať!

Top beauty trendy na rok 2018: Tieto musíš rozhodne poznať!

Poznáte sociálnu sieť Pinterest? Ak nie, určite si na ňu posvieťte, pretože ju mesačne aktívne využíva viac ako 175 miliónov ľudí z celého sveta. Sociálna sieť založená na fotografiách a inšpiráciách z rôznych oblastí života má určite čo ponúknuť.

A keďže na ňu ročne klikne taký obrovský objem ľudí, môže si Pinterest dovoliť každoročne konštatovať, čo sa bude nosiť v novom roku. Či už ide o oblečenie, makeup alebo dizajn, Pinterest rozhodne vie, o čom hovorí a potvrdzujete mu to práve vy, užívatelia.

Tak, ako každý rok aj tento rok sa od Pinterestu dozvedáme, aké beauty trendy na rok 2018 si musíme osvojiť, aby sme boli kráľovnami krásy.

Posadnutí riasami

Zdá sa, že ľudstvo je doslova posadnuté dlhými a hustými riasami. Pinterest tvrdí, že slovíčko „lashes", čo znamená v preklade riasy v posledných 12 mesiacoch vyhľadávali užívatelia o 152 percent viac, ako v roku 2016. Nuž, zdá sa, že rok 2018 bude rokom krásneho pohľadu, a preto si dajte záležať na výbere riasenky. 

Preskúmaj: Prehnane slané jedlá, o ktorých si ani netušila: Čipsy to nie sú!

dlhé mihalnice v roku 2018 musia byť

Zdroj: Shutterstock®

Olejčeky hlásia návrat

Aj  vy ste si všimli, že kozmetické produkty v konzistencii oleječekov sa v poslednom roku vyskytovali na predajných pultoch o čosi častejšie? Je tomu tak! Pinterest tvrdí, že vlani nárast spojenia „cleansing oils", čo znamená čistiace oleje, vzrástol o 555 percent. Ak máte mastnú pleť a máte ešte stále zo slova olej hrôzu, zahoďte tieto predsudky. Olejčeky sú často pre mastnú pleť to pravé, pretože nás zbavujú prebytočného oleja, ktorý vytvára naša pleť. Tak smelo do toho...

olejčeky sú aj na mastnú pleť

Zdroj: Shutterstock®

Chceme mať na výber

Speváčka Rihanna vlani predstavila kolekciu krycích krémov, ktoré je možné dostať až  v neuveriteľných štyridsiatich odtieňoch! Asi nie je možné, aby ste si v takejto škále farieb nevybrali odtieň, ktorý bude pasovať vašej pleti. Kolekcia urobila taký rozruch, že Pinterest očakáva, že bude tento trend pokračovať a príklad Rihanny a jej debutu budú nasledovať veľké kozmetické mená. 

Zaujme ťa: Srdiečkové tehotenské bruško? Zaručene najmilšie, čo dneš uvidíš!

chceme mať na výber aj z krycích krémov

Zdroj: Shutterstock®

Buď úplne krátke, alebo úplne dlhé

Experimenty s vlasmi možno zažili v roku 2017 svoj posledný úlet. Teraz sa dámy zaujímajú najviac o takzvaný „pixie cut“ čo je úplne krátky strih vlasov so strapatými prvkami, alebo o dlhé vlasy. Takže ak si netrúfate na úplne krátky pixie strih, potom nechajte vašu korunu krásy rychlo dorastať.

Bude sa ti páčiť: Hľadáš štýlový strih vlasov? Pozri si najnovšie trendy na rok 2018

krátke vs. dlhé vlasy

Zdroj: Shutterstock®

Pleť naša každodenná

Zostaneme pri pleti a starostlivosti o ňu. V posledných rokoch sa o ňu totižto staráme akosi lepšie, keďže sme konečne pochopili, že aj naša pleť starne a musíme jej dať potrebnú výživu, aby vyzerala aj v päťdesiatke zachovalo. Trendom 2018 budú valčeky na pleť, ktoré sa vlani na Pintereste vyhľadávali 345 percentne viac ako predtým. Existuje viacero druhov týchto valčekov a je už len na vás, aký si zvolíte. Každopádne, z vašej pleti odstránia nečistoty a najrôznejšie toxíny a zanechajú ju oddýchnutú a najmä čistú.

poriaďte si valček na tvár

Zdroj: Shutterstock®

- Anketa

KTORÉMU BEAUTY TRENDU NA ROK 2018 DÁTE ŠANCU?

Odpovedalo 45 ľudí  

Určite dlhým mihalniciam, idem si kúpiť novú špirálu!
47%
Olejčekom, vyzerá to skvele.
9%
Asi si počkám na viac odtieňov krycích krémov v drogériách.
2%
Vlasom! Idem sa ostrihať.
7%
Nechám si narásť dlhé vlasy.
18%
Idem zháňať valček na pleť!
18%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 13.01.18 20:05

SK
karma
114.00

avokádový a opunciový olej na pleť mám a používam, špirálu som dostala od Ježiška a je super,valček na pleť tiež mám, využívam ho hlavne pri mojej práci a vlasy mám polodlhé, pretože tak sa mi to páčia to je môj vlastný trend a som mu verná už dlhé roky

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní