VIDEO: Prírodná a organická kozmetika - novinky v redakcii

VIDEO: Prírodná a organická kozmetika - novinky v redakcii

Okrem nového dizajnu, nových členov tímu a mnohých iných noviniek sme pre vás tento mesiac pripravili aj novú kategóriu videí. Postupne vám v nich budeme predstavovať všetky novinky, ktoré pristanú na našom stole v redakcii a na ktoré sa budete môcť tešiť, či v súťažiach alebo testoch.

Nakoľko prírodná a organická kozmetika hýbu svetom a my sa neustále rozrastáme o nových partnerov aj v tejto oblasti, rozhodli sme sa zdravej kozmetike venovať v samostatných videách. V nich sa dozviete viac o nových značkách, zaujímavých produktoch či informáciách zo sveta prírodného kozmetického priemyslu. Naučíme vás, ako tieto produkty používať, ako rozumieť ich zloženiu, ktoré zložky na čo fungujú a ktoré sú tie pravé orechové pre vašu pleť. Nebudeme však viac zdržovať, predstavujeme vám novinky v prírodnej, organickej či bio kozmetike.

Odporúčame: VIDEOTEST: Protivrásková a hydratačná pleťová maska Pure Elements

Vo videu sme spomenuli

A čo vy? Zaujímate sa o ingrediencie, nachádzajúce sa vo vašej kozmetike? Uprednostňujete prírodné produkty alebo ostávate verní svojej klasike?

Pozri aj: Obilniny v kozmetike: Naozaj spôsobia viac škody, ako úžitku?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní