Život je o experimentoch! Aj pri farbách na vlasy!

Život je o experimentoch! Aj pri farbách na vlasy!

Mladosť je prevažne o experimentoch. Rady sa púšťame do nových vecí, ktoré sme ešte nevyskúšali. Cestovanie s ruksakom na chrbte do netradičných destinácií, neobvyklé odvetvia zamestnania, stretávanie nových ľudí – zážitky, nezávislý život a poznávanie samých seba, tak o tomto presne "twenties" sú. S tým súvisí aj pravidelná zmena vizáže, ktorá vám umožní nájsť to vaše pravé ja. Experimentovanie s farbami vašich vlasov je tak jedným z najlepších spôsobov, ako to dosiahnuť.

Pozri aj: Najkrajšia letná farba na vlasy: Táto sa vraj hodí každej žene

Schwarzkopf Live

Zdroj: Schwarzkopf

Schwarzkopf Live

Nové farby Schwarzkopf Live s rozmanitým výberom pre všetky typy vlasov vás prekvapia nielen recyklovateľným obalom a vegánskym zložením, ale aj úplne novými odtieňmi permanentných farieb. Vyskúšajte napríklad novinku Frosty Blonde s ošetrujúcimi olejmi na zosvetlenie až o 4 odtiene alebo farbu Pink Passion určenú pre tmavé vlasy, ktorá vám vďaka vysoko koncentrovanému mixu pigmentov prenikne hlboko do vlasového vlákna. Výsledkom je sýta farba a vlasy až o 3 odtiene svetlejšie.

Žite naplno s úplne novou kolekciou permanentných farieb Schwarzkopf Live, vďaka ktorým konečne objavíte tú najlepšiu verziu samej seba!

Zdroj foto - úvodná fotka: pexels.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 08.06.22 21:02

karma
-1.00

Je to na každej z nás akú farbu si zvolí ja som asi 5 rokov farbila vlasy na červeno

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní