Trendy letné účesy, ktoré si zamiluješ: Inšpiruj sa našou galériou!

Trendy letné účesy, ktoré si zamiluješ: Inšpiruj sa našou galériou!

S obliekaním v lete väčšinou priveľa starostí nemáme. Stačí na seba doslova hodiť letné šaty, sandálky, slnečné okuliare a dokonalý letný outfit je hneď na svete. S účesom je to ale troška iné a aj v lete nás dokáže potrápiť, a tak mu musíme venovať až príliš veľa času a pozornosti. Nemusí to tak však byť. Trendy letné účesy, ktoré nájdete v našej galérii sú inšpirované ostrieľanými celebritami a nezaberú vám veľa času ani energie.

Letné účesy pre každú z nás

Ženy sa delia vo vlasovom stylingu na dve skupiny – na skupinu tých, ktoré majú každý deň na hlave doslova skvosty a na skupinu tých, pre ktoré je skutočnou výzvou aj celkom obyčajný cop. V tomto článku plnom inšpirácie sme mysleli, ako inak, na obe spomínané skupinky. Pre tie zručnejšie a kreatívnejšie sa v galérii nájdu nové výzvy a pre tie, ktorým práca s vlasmi až tak nejde obsahuje galéria jednoduché účesy, ktoré pre nich budú predstavovať príjemné oživenie účesu. Je už len na vás, ktorou cestou sa práve toto leto vyberiete. Uisťujeme vás však, že ktorýkoľvek účes z galérie sa odhodláte vyskúšať, budete nesmierne trendy a štýlová. A ktovie, možno vás očaria úplne všetky!

Inšpiruj sa: Najtrendovejšie letné potlače na oblečení: Čo je hitom tohto leta?

- TOP účesy na leto 2020
1 z 7

Šatka ako hlavný prvok

Viete, čím toto leto vo vlasovej oblasti nič nepokazíte? Sú to práve šatky do vlasov, ktoré z vás spravia doslova bohyňu. Šatka vo vlasoch je totiž späť a je to to pravé retro! Stačí, ak si ju zaviažete okolo nízko položeného copu, alebo všetko ešte oživíte niekoľkými vrkočmi, ako vidíte na fotografii. Šatku môžete nosiť okolo drdola alebo ako čelenku.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Chromíková 29.07.20 12:07

MC
karma
109.00

záleži od dĺžky vlasov,v lete len ľahké účesy.

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 10.08.20 19:22

AS
karma
-1.00

Inšpiratívne tipy na letné účesy.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní