Vlny vo vlasoch rýchlo a jednoducho: Potrebuješ len 1 vec!

Vlny vo vlasoch rýchlo a jednoducho: Potrebuješ len 1 vec!

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že potrebujete len kulmu na vlasy a vlny si vytvoríte v priebehu niekoľkých minút. Poprípade druhá voľba padne na natáčky na vlasy, s ktorými tvorba vlnitých vlasov už nie je taká jednoduchá, pretože tie sa zväčša nechávajú na hlave niekoľko hodín. No v dnešnom svete sociálnych sietí môžete natrafiť na množstvo ďalších tipov a trikov, ako si vytvoriť vlny vo vlasoch aj bez nutnosti použitia stylingových prístrojov.

Už dávnejšie sa objavili videá, v ktorých nám kreatívne dámy ukazovali rôzne spôsoby tvorby vĺn bez námahy. Stačí si vlasy navlhčiť a zabaliť do širšieho trička (najlepšie pánskeho trička). Takto zabalené vlasy nechajte vyschnúť ideálne cez noc a na druhý deň sa môžete tešiť z romantických plážových vĺn ako od mora. Ďalším trikom je natáčanie vlasov na rôzne pomôcky. Aj v tomto prípade si vlasy navlhčite a následne ich obmotajte okolo ponožiek, látkovej čelenky alebo si vytvorte tzv. županové vlny.

Pozri aj: Čas len pre vás: Doprajte si relax aj v pohodlí domova

Ako na vlny vo vlasoch inak?

Zdá sa, že kreativite pri tvorbe vĺn vo vlasoch ešte neodzvonilo. Už županové vlny mohli niekomu pripadať celkom vtipné na realizáciu, no dnes sme našli ešte divnejší spôsob, ktorý však zaručene funguje. Influencer Jonathan Monroe, ktorý sa môže pochváliť dokonalou hrivou, priniesol nový spôsob natáčania vlasov. Namiesto penových natáčok použil penové koleso. Áno, je to divné, ale vlny vo vlasoch si vďaka nemu vytvoril naozaj dokonalé. V tomto prípade platí, že čím väčšie penové koleso použijete, tým budú vaše vlny väčšie. Ak použijete penový podstavec s menším priemerom, vytvoríte si menšie vlny a naopak.

Vlasy si jemne navlhčite a začnite postupne okolo kolesa obmotávať. Najprv na jednej strane hlavy a potom na druhej. Následne obviažte šatkou, aby vlasy ostali obmotané a nechajte voľne uschnúť (ideálne počas noci). Ak sa ponáhľate, tak použite fén na vlasy na ich vysušenie. Výsledné vlny jemne rozčešte prstami, zafixujte lakom a môžete vyraziť do ulíc.

Zaujme ťa tiež: Farba roka v kontexte módnych trendov 2022


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní