LANVIN Éclat de Nuit: Vôňa pre bezstarostnú a zvedavú dušu

LANVIN Éclat de Nuit: Vôňa pre bezstarostnú a zvedavú dušu

Je jedinečná. Mladá žena s bezstarostnou a zvedavou dušou. Ponáhľa sa ulicami Paríža, cupitá dolu schodmi, kľučkuje pomedzi autá, to všetko v hľadaní vzrušujúcej párty. Vyžaruje z nej mladistvá aura, nikdy nekončiaca túžba baviť sa – nie pre niekoho alebo pre niečo – pre ňu samú.

Je jedinečná: netúži po ničom inom, len po neprestajnom pocite šťastia. Mať ju vo svojej blízkosti je potešením. Je stelesnením radosti zo života. Náhle svetlá noci rozžiaria priestor, akoby bol deň. Spôsobila to intenzita večerných svetiel alebo veselá nálada tejto príťažlivej ženy?

Pozri aj: TEST: Lanvin Modern Princess parfumovaná voda

Éclat de Nuit

Zdroj: Shutterstock®

Vôňa intenzívneho svetla

Ako je možné žiaru noci premeniť na vôňu? Parfumér Fabrice Pellegrin našiel odpoveď na túto otázku a odhaľuje svoje tajomstvo: jazmín. Ako ozvena svetla, kvet jazmínu rozkvitá, keď padne noc. „Hrou s kontrastmi sa mi podarilo rozvinúť niekoľko aspektov vône. Vôňa sa nachádza na rozhraní svetla a tieňa, mystérie a žiary, zmyselnosti a sviežosti“, vysvetľuje tvorca vône a milovník prírodných zložiek.  

Fabrice Pellegrin skomponoval vôňu ako orientálnu, ovocnú a kvetinovú, vychádzajúcu z akordu „krásy noci“ (jazmín – kvet pomarančovníka), doplnenú o čierne ríbezle a červené jablko, pre vyzdvihnutie mladistvej iskry ženy. Finále patrí pralinkám, skombinovaným s vanilkou a santalom, podčiarkujúcim sexy charakter a návykovosť vône. Prekvapivé splynutie radosti zo života a zvodnosti dodáva vôni nádych kvetinovej sviežosti a oslavnej atmosféry.  

dámska vôňa LANVIN Éclat de Nuit

Zdroj: Shutterstock®

Óda na radosť zo života

Okrúhle krivky flakónu evokujú životný elán a pocity šťastia žiarivým prevedením ružového laku. Jagavý pôvab ružového flakónu je taký neodolateľný, že svoju vôňu potrebujete mať pri sebe po celú noc.

Ozdobou uzáveru je biely kamienok a pod ním sa vyníma dvojica prsteňov, symbolizujúca žiarivé šťastie, zdieľané dvojicou mladých žien. Ikonický plastový obal rozžiaruje intenzívna ružová farba ukrytého flakónu. 

Línia

  • Parfumovaná voda 30 ml
  • Parfumovaná voda 50 ml
  • Parfumovaná voda 100 ml

Novú vôňu Lanvin Éclat de Nuit nájdete v predaji vo FAnn parfumérii od septembra 2018.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 20.10.18 07:41

ĽŠ
karma
100.00

Krásna vôňa!

  • 1
Odpovedať

Ľudka Uličná 02.11.18 16:03

ĽU
karma
100.00

krásny flakon aj vôňa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní