Letný horoskop na mesiac august (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Letný horoskop na mesiac august (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)
  • 08.08.2016
  • Silvia Karasová

Leto sa prehuplo z júla do augusta a aj keď sa možno s nami miestami počasie zahráva, napriek tomu si budeme môcť ešte vždy užiť dostatok letnej pohody.

Čo prinesú augustové dni prvej šestici znamení, na to sa pokúsime nájsť odpoveď v lunárnom kalendári. Postavenie Mesiaca dokáže odhaliť, ktoré dni by mali byť pre vás najsilnejšie a kedy by ste si naopak mali dávať väčší pozor.

Odporúčame prečítať: Spoznajte príznaky úpalu a správne podanie prvej pomoci

Letný horoskop na mesiac august (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Zdroj: Shutterstock®

RYBY

Augustová Luna vstupuje do vášho znamenia presne deň po splne – teda 19.8. Niektoré z vás môžu podľahnúť silnému vplyvu Luny. V praxi to bude znamenať nástup slzičiek, smútku, melanchólie, ale aj hnevu. V tomto čase s vami budú zmietať rôznorodé emócie, najlepšie urobíte, ak si vyberiete dovolenku a pokúsite sa čo najviac relaxovať. Pokoj vašej duši dodá aj prechádzka v prírode, či pobyt pri vode. Prvá polovica augusta sa ponesie ešte skôr v lenivej nálade. Druhá už bude akčnejšia, najmä koncom augusta sa pripravte na povinnosti pracovné, ale aj vzťahové.

Odporúčame prečítať: 6 najlepších potravín na žalúdočné nevoľnosti

BARAN

Ak ste júl strávili v nervóznejšom duchu, august už dodá vašej duši pokoj. Snažte sa čo najviac meditovať, usmievať a brať život taký aký je. Ochraňujte svojich blízkych, no nezabúdajte ani na seba. Veľa relaxujte, užívajte si voľný čas, navštívte tých, ktorých ste dávno nevideli a pomaličky zvažujte kroky pre prípadné zmeny. Luna sa vo vašom znamení ponesie až po splne, 21.8. Keďže bude už ubúdať spolu s ňou sa môžete zbaviť aj smútku, či sklamaní. A pokojne začať odznova. Hoc aj už v septembri. 

Letný horoskop na mesiac august (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Zdroj: Shutterstock®

BÝK

Toto leto sa s vami nemazná a mnohé z vás si zažili aj nepríjemné chvíle. Snažte sa poučiť z každého prípadného pádu a rozhodne sa nevzdávajte svojho povestného optimizmu. Ak strácate pôdu pod nohami, obráťte sa na ľudí, ktorým môžete plne dôverovať. Môže ísť o osoby v znamení Strelca, alebo Škorpióna. Luna do vášho znamenia vstupuje v druhej polovici augusta. Vnesie vám do života nový vietor, nové nápady, myšlienky aj energiu.

Odporúčame prečítať: 4 rady ako urobiť vašu párty jedinečnou

BLÍŽENCI

Pokiaľ ste si toto leto ešte nenašli čas na poriadnu dovolenku, v auguste to napravte. Ideálny termín oddychu bude v čase, keď Mesiac prechádza práve vaším znamení. Tentokrát to bude koncom augusta – od 25.8. V tomto období to bude zároveň posledná štvrť Mesiaca, pripraveného postupne na nov. Intenzitu jeho ubúdania môžete využiť aj vo svoj prospech a zbaviť sa všetkého, čo vás doteraz ťažilo. Či už je to staré šatstvo, alebo nefunkčné vzťahy. 

Letný horoskop na mesiac august (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Zdroj: Shutterstock®

RAK

Vaše znamenie čakajú v auguste veľké zmeny. Tento mesiac bude pre vás pomerne turbulentný. Ťažko povedať v akej oblasti, u každej z vás to bude iné. Pripravte sa však na to, že na konečný výsledok si budete musieť ešte chvíľu počkať. August prinesie najmä nový vietor, ktorý strhne aj tie z vás, čo sa zmenám skalopevne vyhýbajú. Vaším znamením sa august začal a bude aj uzatvárať. Luna vstupuje do Raka 29.8. a je pár dní pred novom. Čas môžete využiť aj na splnenie svojich tajných prianí.

Odporúčame prečítať: Aj takto môže vyzerať vaša letná záhrada

LEV

Už najbližšie dni môžu byť pre vaše znamenie rozhodujúce. August patrí Levom a jeho oheň pocítite v každom kúsku svojho tela. Využite tento čas aj na tie najradikálnejšie zmeny. Vzťahové a cestovateľské môžete riešiť už cez víkend 13. a 14.augusta. Mesiac prechádza Strelcom, v ktorom prúdi rovnaký oheň ako vo vás. Zmeny pracovné a zdravotné riešte v období po splne, ktorý pripadol na 18.8. Všetko ostatné vám pôjde ako od ruky s blížiacim sa koncom mesiaca. August sa uzatvára vaším znamením tesne pred novom. Pripravte sa na príjemné prekvapenie. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 08.08.16 08:42

SK
karma
114.00

vyzerá to celkom fajn

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní