Letný horoskop na mesiac júl (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Letný horoskop na mesiac júl (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)
  • 02.07.2016
  • Silvia Karasová

Leto a dupľom jeho prvý mesiac by mal byť voľnejší, pokojnejší, mohol by nám do životov priniesť viac harmónie, menej stresu a dostatok veselých okamihov. Či Luna bude priať pozitívnym udalostiam aj vášmu znameniu, na to skúsime nájsť odpoveď na základe postavenia Mesiaca. Na pomoc sme si totiž prizvali práve lunárny kalendár.

Odporúčame prečítať: Luna a jej vplyv na našu dovolenku

Letný horoskop na mesiac júl (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

PANNA

Vaším znamení bude Mesiac prechádzať už v úvode júla. Napriek tomu, že bude ubúdať, vám dodá množstvo novej energie aj dostatok síl zdolávať prípadné júlové prekážky. V dňoch svojho znamenia ste ešte viac praktické než inokedy a zdvíha sa vám tiež sebavedomie. Ak chcete žiadať v práci o postup, či zvýšenie platu, môžete sa teda o to pokúsiť najmä v dňoch 8.až 10.júla. Tie z vás, ktoré nemyslia na peniaze, ale na bábätko, by sa oň mohli pokúsiť v dňoch 13. až 15.júla, kedy Luna prechádza plodným Škorpiónom. Aj keď nemáte tento mesiac dovolenku, nevadí. Snažte sa so svojimi milovanými užiť všetky voľné víkendy.

Odporúčame prečítať: Ezoterická spomienka z dovolenky

VÁHY

Mesiac júl môže byť prelomovým aj pre vaše znamenie. Najmä obdobie po nove, konkrétne prvá štvrť – 12.7., kedy Luna prechádza Váhami. Jej vplyv vám pomôže začať sa dívať na doterajšie problémy iným pohľadom. Akoby mávnutím čarovného prútika objavíte možnosti riešenia, ktoré vám doteraz unikali. Pochopíte tiež nereálnosť niektorých snov a vzdáte sa ich. Naopak začnete sa konečne sústrediť na reálne ciele a ísť si rázne za ich naplnením. 

Letný horoskop na mesiac júl (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN

Júl niektorým znameniam zmení životy a rozhodne sa tak učiniť aj vo vašom prípade. Nemusíte sa ale báť, nepôjde o nič, čo by ohrozilo vás, či vašich blízkych. Naopak júlová Luna vám prinesie len samé dobré správy a tým z vás, ktoré doteraz náhodou stagnovali, sa pomôže rozhýbať. Mesiac prechádza vaším znamením 13.až 15.júla, čo je čas vhodný na plodenie detí, vyznávanie lásky, aj vášnivé letné noci. Slobodné majú v najbližšie dni vysoké šance stretnúť svoju pravú, minimálne letnú lásku. Zadané zas začnú plánovať spoločnú budúcnosť a myslieť viac rodinne.

Odporúčame prečítať: Koloidné striebro – v čom nám dokáže pomôcť?

STRELEC

Vydržte ešte prvých pár júlových dní a potom už bude všetko lepšie. Nájdete si konečne aj viac času pre seba, pretože oddych potrebujete nutne ako soľ. Pozor na zdravie, poslednú dobu ste dosť podceňovali svoje sily a zabúdali ešte aj na takú samozrejmosť ako je trebárs pravidelný pitný režim, či dostatok spánku. Uprostred mesiaca si konečne vstúpite do svedomia a dobré správy z vášho okolia vám vyladia po dlhšom čase úsmev na tvári. Luna prechádza vaším znamením 16. a 17.júla. Ohnivosť, ktorú vo vás podporí využite na spriadanie ružových plánov. 

Letný horoskop na mesiac júl (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC

Mnohé z vás sú už v týchto dňoch prepnuté do takzvaného letného dovolenkového módu. A mnohé z vás sa aj v takomto móde plánujú konštantne udržiavať aj celý júl, respektíve leto. Od dynamického pracovného tempa, v ktorom ste fungovali posledné mesiace tak upúšťate a priznávate, že potrebujete dovolenku. Tú si odložte na druhú polovicu mesiaca, kedy sa Luna začne blížiť aj do vášho znamenia. 16.júla prechádza ešte ohnivým Strelcom, ktorý vám pomôže s odvážnym výberom last minute, o dva dni na to už budete cieľovou destináciou sebavedomo kráčať pod vplyvom vlastného znamenia.

Odporúčame prečítať: Dieťa Blíženec – čím vás poteší a čím prekvapí?

VODNÁR

Leto vám ponúka nekonečné možnosti zábavy, oddychu, ale aj kreatívnej práce. Tie z vás, ktoré plánujú slnečné dni stráviť rekonštrukciou bytu, domu, chaty, či prácami v záhradke, s tým pokojne môžu odštartovať už prvé júlové dni. Mesiac precháza praktickým Býkom, Blížencami, ktoré vám pomôžu všetko vybaviť, zariadiť aj dohodnúť aj akčným Levom, ktorý jednoducho nezaháľa. Naopak koniec mesiaca už bude vo vašom prípade stvorený viac pre zábavu, dupľom tesne po splne, ktorý je 20.júla a síce prechádza ešte racionálnym Kozorožcom, no už o deň na to vstupuje do vášho spoločenského znamenia, ktoré sa teraz bude chcieť len baviť a smiať. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Monika Filípková 02.07.16 05:48

MF
karma
56.00

Tak som teda zvedavá, či to tak bude.

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 02.07.16 06:02

SK
karma
114.00

dam precitat mojej dcere

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní