Leto blogeriek: zraz veteránov, jahody v Škótsku a prechádzky pri Neve

Leto blogeriek: zraz veteránov, jahody v Škótsku a prechádzky pri Neve

Letný kalendár je plný príjemných „povinností“. Priatelia, cestovanie, oddych. Pracovný život akosi automaticky spomaľuje a, naopak, spoločenský naberá na obrátkach. Aj napriek tomu, že diár blogeriek je po celý rok pestrý, v lete rovnako rady vyhľadávajú nové zážitky. My sme nahliadli do plánov troch úspešných slovenských blogeriek Drew´s Beauty, The Blond Zebras a Special edition life a prezradili nám, z čoho sa skladá ich galéria letného života. Vyspovedali sme ich pri pohári vínka Vitis Galéria.

Drew´s Beauty: Pamätné leto na zraze veteránov

Leto pre mňa znamená teplé počasie, relax, cestovanie. Vždy idem niekam na dovolenku do zahraničia, no mnoho dní trávim na Slovensku. Samozrejme, s letom sa mi spájajú najrôznejšie spomienky, aj tie netradičné. Vždy zažijem niečo, na čo sa s úsmevom obzerám späť. Ale asi taká najzaujímavejšia historka je, keď sme s mužom išli na starom BMW z roku 1987 do Rakúska na jeden zraz veteránov. Mali sme vtedy len papierovú mapu (bolo to 9 rokov dozadu), takže, keď sme dorazili do mesta, absolútne sme netušili, kadiaľ ísť a kde sa vlastne ten zraz koná. Po ceste nám auto niekoľkokrát "skapalo", lebo sa prehrievalo a dokonca nám na diaľnici zhorela pneumatika. Takže o zábavu bolo postarané.

Pozri aj: Posedenia pri víne nenahradíš. Prečo je to tak?

Drew´s Beauty a The blond zebras

Zdroj: Shutterstock®

The blond zebras: Obľúbený letný šport? Grilovačky!

Moje leto sa nikdy nezaobíde bez opekačiek-grilovačiek s kamarátmi, to je náš obľúbený letný "šport". Tiež milujem vodu, takže kedykoľvek môžem, idem aspoň niekde k jazeru alebo na kúpalisko, ak je more ďaleko. K letu u mňa neodmysliteľne patrí čerstvé ovocie z babkinej záhrady, nafukovačky, vychladené drinky, večerné rozhovory na terase, malé i väčšie výlety a objavovanie nových miest. A najpamätnejšia spomienka? Nikdy nezabudnem na naše letné prázdniny s rodičmi v Prievidzi u našich priateľov, s ktorými sme chodievali do bojnickej ZOO. Odvtedy mám k nej veľmi vrúcny vzťah a rada sa tam vraciam. Dokonalá bola aj moja prvá dovolenka s priateľom v Turecku, kedy som mala pocit, že sme jediní dvaja ľudia na svete a nikoho iného nepotrebujem. Nezabudnuteľné bolo tiež naše pracovné leto v Škótsku, keď sme dva mesiace prežili v 15 stupňoch zbieraním jahôd. Odvtedy sa jahodovým poliam vyhýbam oblúkom. 

Odporúčame: Vitis víta sezónu mladých vín s novými odrodami

Special edition life

Zdroj: Shutterstock®

Special edition life: Nostalgia za Petrohradom

K letu určite patrí nejaký dobrý výlet spojený s kúpaním, piknikom a spoznávaním nových miest. Ak by som sa mala obzrieť po pamätných momentoch, veľmi rada spomínam na leto v Petrohrade, na biele noci, na prechádzky po promenáde popri rieke Neva, na dlhé večery pri víne s priateľmi.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Daniela Bieliková 27.06.18 19:01

DB
karma
117.00

zaujímavé zážitky...každý máme tie svoje, ktoré nás spájajú s letom a nikdy na ne nezabudneme

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 27.06.18 19:17

MM
karma
100.00

každý má určite krásne zážitky z letných prázdnin nech ich už trávil hocikde

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní