Líčenie v štýle „zombie“ na bratislavskej pláži

Líčenie v štýle „zombie“ na bratislavskej pláži

Dňa 23. augusta 2016 sa na Magio pláži uskutoční originálny zombie event pri príležitosti augustovej celosvetovej premiéry nových epizód druhej série seriálu Fear the Walking Dead.

Bude tu na vás čakať prekážková dráha, kde si budete môcť vyskúšať, či sa dokážete vymaniť spod spárov lačných zombíkov, ktorí, rovnako ako v seriáli, bažia po čerstvom mäse a majú neskonalú chuť šíriť svoj zombie vír ďalej medzi nenakazených ľudí. Prekážková dráha uvrhne svojich účastníkov do problémov - tí budú musieť skákať, preliezať, preskakovať a zdolávať nástrahy, aby zachránili svoj život pred nebezpečnou infekciou. Úspešných, ktorí nepodľahnú zombie nákaze, budú na konci dráhy čakať hodnotné ceny. Polapení bežci zas budú maskérmi nalíčení fosforeskujúcimi farbami, ktoré v noci svietia. Po zotmení teda bude hneď jasné, kto je nebezpečný infikovaný zombie a kto prežil túto smršť a ubránil sa apokalypse. 

Odporúčame tiež:  8 zdravotných výhod bozkávania!

Fear the Walking Dead zombie líčenie

Zdroj: Shutterstock®

Pre milovníkov zombie tematiky bude tiež pripravený špeciálny zombie stánok, v ktorom vás profesionálni make-up artisti pomaľujú na nerozoznanie od zombíkov zo seriálu Fear the Walking Dead, ktorý môžete sledovať od 22. augusta na TV stanici AMC. 

Bratislavská Magio pláž a zombie líčenie

Zdroj: Shutterstock®

Svoj zombie look si budete môcť zvečniť vo fotokútiku (hneď pri zombie stánku). Tí, ktorí sa nebudú môcť dať namaľovať, nech nezúfajú. K dispozícii bude ešte aj fotostena, ktorá ponúkne postprodukčnú úpravu fotiek, vďaka ktorej sa človek na fotografii zmení behom jednej minúty na krvilačnú beštiu. 

Odporúčame tiež:  Zdravý recept: Bábovka z cukety, maku – bez lepku


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní