Liečivé polievky


Je to naozaj veľmi jednoduché: uvaríte veľký hrniec vývaru a vaše telo lyžicu za lyžicou  prepne na detoxikáciu, spaľovanie tukov a novú energiu.

Presne o tom sú Liečivé polievky od Marion Grillparzerovej. Vyštudovala žurnalistiku a dlhé roky sa venuje výžive a zdraviu. Vie skvele tieto veci skĺbiť, pridáva rozhovory, reportáže, príbehy od ľudí a o ľuďoch. S ľahkosťou premieňa suchopárnu vedu na napínavé čítanie a motivuje čitateľov k zmenám v ich životoch.

Knihu Liečivé polievky rozdelila na Teóriu a Prax.


V prvej časti píše o tom, prečo vlastne polievka lieči, aké bývali polievky kedysi a aké sú trendy dnes. A tiež čo by mala obsahovať správna, výživná a chutná polievka.


V druhej časti ponúka množstvo receptov – od tipov na základné vývary, cez malý polievkový detoxikačný rozvrh, až po suroviny, ktoré by nemali chýbať vo vašej polievke.

Odporúčame tiež: Kniha štýlu z Paríža

Liečivé polievky

S knihou Liečivé polievky môžete:

 

  • nastaviť črevné baktérie na zoštíhľovanie, kosti a kĺby na ozdravenie a aktivizovať imunitné bunky;
  • pomocou polievkového detoxikačného programu vhodného pre každý deň zbaviť telo jedov a cieľavedome ho posilniť;
  • objaviť chutné prídavky do vývarov, ktoré pôsobia ako prirodzené vzpruhy;
  • vyčariť lahodné recepty od vývaru z kostí, vegánskeho hubového vývaru až po vietnamskú polievku pho.

 

Poctivé vývary
pre viac energie, menej kíl a zdravé črevá

 

„Múdri ľudia už nepijú kolu,“ hovorí známy odborník na výživu, Walter Willet z Harvardu. Tak je. A dá sa to vynikajúco doplniť: Múdri ľudia jedia polievku.


Polievka je čistá životná filozofia. V hrnci sa nachádza tradícia. Sila. Fantázia. Veľká dávka zdravia. A ešte... – vôľa niečo zmeniť. Urobiť niečo dobré pre telo a dušu. Nevyžiada si to veľa času a dá sa to aj vo víre každodenného života – v podobe superzdravého pokrmu, liečivého rýchleho občerstvenia... alebo začlenené do jeden- až štvortýždňového detoxikačného programu, pri ktorom sa vzdáme všetkého, čo telo dráždi. Je to program, ktorý nás zbaví jedov a obdarí energiou. Jeme totiž už len skutočné, živé potraviny. Čisté!

 

Viac sa dozviete v novinke Liečivé polievky.

 

Odporúčame tiež: Historická romanca Hriešne fantázie


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní