TOP tipy, ako zorganizovať chladničku – daj zbohom neporiadku!

TOP tipy, ako zorganizovať chladničku – daj zbohom neporiadku!

Kuchyňa je pre mnohé gazdinky doslova posvätným miestom. Trávia tam totiž veľkú časť dňa, a to len preto, aby svojej rodine zabezpečili z lásky pripravené jedlá. Práve z tohto dôvodu je na mieste, kuchyňu usporiadať čo najlepšie, aby sa do nej zmestilo čo najviac. Cieľom však nie je napratať ju do prasknutia, ale naplniť ju tak, aby zostala prehľadná a funkčná. Rovnako by na tom mala byť aj chladnička, ktorá musí byť naozaj dobre, systematicky a logicky uložená. Viete, ako prehľadne upratať chladničku? Existuje na to niekoľko skvelých pomôcok! 

Zlepšováky do chladničky

Ako sme už naznačili vyššie, nebudeme si hovoriť, ako prehľadne usporiadať chladničku pomocou vlastných síl, ale pomocou praktických zlepšovákov. Príliš dlho sa teda trápiť nemusíte. Niekoľko múdrych hláv vymyslelo zopár skvelých zlepšovákov, ktoré dajú vašej chladničke úplne nový rozmer. Zrazu sa do nej zmestí oveľa viac, nebude v nej neporiadok a nič vám z nej nevypadne, ani keď ju troška preplníte. Uznajte, že to sa stáva pomerne často vo viacerých domácnostiach... Týchto 5 vychytávok vo svojej chladničke jednoducho musíte mať!

Inšpiruj sa: Praktické rady ako sa správne starať o nábytok v kúpeľni

1 z 5

1. Zásuvky

Prídavné zásuvky do chladničky nie sú nikdy zlý nápad! Vaše potraviny pekne zoskupia do jednotlivých skupiniek, no čo je na nich úplne najlepšie, dokážu vyrobiť odkladací priestor nad aj pod poličkami v chladničke. Získate tak prehľad aj ďalšie úložné možnosti. Za nás sú zásuvky úplný „must“ pre ľudí, ktorí majú malú chladničku a veľa jedla.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní