Cviky s gumou na posilnenie celého tela: Pár minút denne a tuk je preč!

Cviky s gumou na posilnenie celého tela: Pár minút denne a tuk je preč!

Poďte do toho s gumou! Posilňovacia guma je skvelým doplnkom akéhokoľvek silového tréningu. Je dostupná v rôznych veľkostiach, dĺžkach ako aj úrovniach odporu. Výhodou takýchto gúm je, že sú skladné a ľahké, takže si ich môžete vziať kdekoľvek so sebou. Môžete ich používať pri domácom cvičení, avšak zaháľať nemusíte ani na dovolenke. Medzi najbežnejšie dostupné patria pásy s držadlami, ktoré poskytujú istý komfort pri cvičení, ale tiež gumené pásy či terapeutické gumy.

Či už ešte len začínate s fitness cvičením a hľadáte skvelé spôsoby, vďaka ktorým by ste napredovali pri dosahovaní svojich cieľov, poprípade, ak hľadáte všestranný cvičebný nástroj, tak posilňovaciu gumu si musíte zaobstarať.

Posilňovacia guma – nutnosť pri cvičení?

Posilňovacia guma dodáva dodatočnú záťaž pri cvičení s vlastnou váhou, no na druhej strane nevyvíja nadmerný tlak na kĺby, ako to je napríklad pri činkách. Guma je skvelá pre začlenenie menších svalov do cvičenia, ktoré častokrát nie sú do cvičenia zapájané. To je dôvod, prečo ich tréneri radi používajú.

Ak teda premýšľate nad domácim cvičením, tak zakomponujte do svojho intenzívneho tréningu posilňovaciu gumu. Možno sa to zdá ako hračka, ale nie je to tak. Pri jej používaní sa poriadne zapotíte, ale hlavne posilníte svoje svaly vďaka odporu, ktorý guma pri používaní vytvára. Pripravené? Tak poďte na to!

Vyskúšaj: Návod, ako schudnúť s jogou: Skús pozície, ktoré požierajú tuk

1 z 5

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 06.08.19 06:05

ĽŠ
karma
100.00

Posilňovacia guma je skvelý pomocník pri cvičení.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní