Rýchle cvičenie pre každého: Len 7 minút, 14 cvikov a tehličky máš zaručené!

Rýchle cvičenie pre každého: Len 7 minút, 14 cvikov a tehličky máš zaručené!

Tie povestné tehličky, ktoré obdivujeme a milujeme na každom chlapovi, nie sú nedosiahnuteľné ani u žien. Aj ženy sa môžu pochváliť krásne vyrysovanou postavou a navyše tú jednu vašu buchtu môžete zmeniť na krásne tehličky, a to len prostredníctvom 14 cvikov, ktoré vám zaberú 7 minút vášho drahocenného času. 7 minút je nič, tak poďte spolu s nami do toho! Stačí si len vziať podložku, navliecť sa do športového oblečenia a v priebehu 7 minút denne si dokážete vyrysovať svoju postavičku do plaviek.

Len 7 minút a 14 efektívnych cvikov

Väčšina z nás sa spolieha na všetky možné diéty, ktoré sľubujú, že ich dodržiavaním zhodíte minimálne 10 kilogramov. Asi každý by sa nechal zlákať vidinou nižšej váhy o toľko kilogramov, že? Ale diéta nie je úplne všetko. 30-dňová diéta vám síce pomôže schudnúť, no akonáhle sa vrátite k svojmu pôvodnému jedálničku, kilogramy sa opäť začnú na vás lepiť. Práve preto mnoho odborníkov uvádza, že okrem zmeny jedálnička je potrebné do svojho života zaradiť pohyb. Pohyb a vyvážená strava spoločne dokážu vytúžené zázraky.

A zázraky dosiahnete aj vďaka 7-minútovému cvičeniu, vďaka ktorému precvičíte svoje telo a zbavíte sa pneumatiky v okolí pása. 7-minútové cvičenie pozostáva zo 14 cvikov, z ktorých sa každý vykonáva po dobu 30 sekúnd. Prvým a druhým cvikom sú nožnice. Najskôr ich počas 30 sekúnd vykonávate smerom vpravo a vľavo a následne nahor a nadol. Ďalší cvik spočíva v dotýkaní sa piat po ležiačky so skrčenými kolenami a následne aj špičiek. Medzi týmito 14 cvikmi nájdete aj ruské vývrtky, bočný plank, horolezca a pod. Ako ich vykonávať správne a v akom poradí, to sa dozviete v nasledujúcom videu. Tak sa pridajte k nám v boji za krásnou postavou. Pretože #chcemepostavudoplaviek!

Odporúčame: TOP cviky pre ženy po 40-tke: Tieto rob každý deň a zabudni na lekára!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 05.02.20 08:51

KK
karma
105.00

super, 7 minút nie je veľa

  • 0
Odpovedať

Anna Tlachova 06.02.20 17:36

AT
karma
118.00

Skvele cviky

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 18.02.20 09:15

MR
karma
104.00

ono to len vyzerá jednoducho ale prvý krát to určite nedám, toto vydržať chce tiež pár dní tréningu aspoň pre mňa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní