Vianočné cvičenie na doma, pri ktorom si zároveň aj zatancuješ a naladíš sa

Vianočné cvičenie na doma, pri ktorom si zároveň aj zatancuješ a naladíš sa

Buďme k sebe úprimní – Vianoce sú (okrem iného) o jedle. O skvelom jedle, ktoré je už akýmsi pôžitkom. V podstate celý rok sa netešíme na darčeky, ktoré si nájdeme pod stromčekom, ale na to lahodné jedlo a všetky tie zákusky, ktoré po Vianociach nechceme ani vidieť. Najprv kapustnica alebo šošovicová polievka, potom zemiakový šalát a ryba, ovocie a potom zákusky. Veľa, veľa zákuskov! Šuhajdy, grilážky, medvedie labky, kokosové pusinky, medovníčky (tých musí byť viac než dosť), linecké, vanilkové rožky, medové rezy, domáca marlenka,...

Síce sa nám už zbiehajú slinky, no po Vianociach si búchame hlavu o stenu, pretože ručička na váhe sa opäť posunula, ale smerom nahor. A vykúkajúce faldíky sú toho dôkazom. No tento rok to zmeňte. Ak si chcete dopriať, tak si doprajte, ale s mierou. A hlavne, nezabúdajte aj na cvičenie, ktoré je základom postavy bez faldíkov. Ak sa chcete poriadne naladiť, zacvičiť si, respektíve zatancovať si a popritom aj spraviť niečo pre seba, tak si pustite nasledujúce video. YouTuberka Pamela Reif vám dokáže, že cvičiť sa dá aj pri počúvaní vianočných piesní. Zatancujete si, rozhýbete sa a zároveň si aj zaspievate. Idete do toho?

Odporúčame: Pilates pre začiatočníkov: Pomôže ti zbaviť sa bolesti a pretiahnuť telo!

10 MIN CHRISTMAS DANCE WORKOUT

Cvičenie by malo byť pre každého z nás zábavou. Ak si vytvoríte cvičebný plán alebo to necháte spraviť za vás niekoho iného, tak o to lepšie sa vám bude cvičiť. Video vyššie je zamerané na energetické cvičenie, ktoré zvyšuje srdcový rytmus a zároveň spaľuje veľké množstvo kalórií. V závislostí od telesných proporcií a váhy môžete spáliť až 140 kcal behom jedného 10-minútového cvičenia. A to počas sviatkov rozhodne poteší. Vyskúšate toto vianočné tanečné cvičenie spolu s nami?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 24.12.20 07:19

ĽŠ
karma
100.00

Cvičenie by naozaj malo byť pre každého z nás zábavou.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní