Ako vylepšiť interiér: Investujte do kvality

Ako vylepšiť interiér: Investujte do kvality

Niekedy sa kúpa lacného nábytku veľmi nevyplatí. Ak chcú totiž výrobcovia ponúknuť nábytok za pár peňazí, uberú zvyčajne z kvality materiálov či spracovania výrobkov. V konečnom dôsledku vám pekne vyzerajúci gauč či obývacia stena vydržia len pár mesiacov. A keďže nebudete mať na výber, budete nútení kupovať opäť!

Rozhodnite sa preto správne a nebudete musieť riešiť nákup nábytku a doplnkov tak často. Luxusné vybavenie vám bude slúžiť roky. Kvalita nepustí! Zvoľte si nadčasové kúsky, ktoré budete iba kombinovať so správnymi doplnkami. Ďalšou výhodou je, že si nevytvoríte zbytočný „odpad“ z opotrebovaného nábytku a tým nebudete zaťažovať našu planétu. Dobrým plusom kvalitného nábytku je renovovateľnosť a recyklovateľnosť.

Naše tipy:

Sedačka Brooklyn

Dizajnová sedačka Brooklyn prináša nádych New Yorku do vašej domácnosti a s jej vysoko kvalitným spracovaním v trendovom retro dizajne aj mnoho originálnych prvkov. Sedačku je možné premeniť veľmi rýchlo na rozkladaciu pohovku vďaka 1-Klik mechanizmu. Ale to nie je všetko: táto XXL pohovka vás presvedčí svojím pohodlím počas spánku vďaka odolnému čalúneniu, pružinovému polstrovaniu a impozantnej dĺžke 215 cm. Operadlo pohovky je nastaviteľné v troch stupňoch, čo zaistí väčšie pohodlie. Ozdobné gombíky sú pokryté látkou a pútajú pozornosť na prvý pohľad. Moderný exteriér doplňujú masívne nohy z chrómu. Vysoko kvalitný materiál a perfektné spracovanie zaistia dlhú životnosť. Sedačka Brooklyn je tá správna voľba - veľká a štýlová rozkladacia pohovka na relaxovanie!

Sedačka Brooklyn

Zdroj: Shutterstock®

Kráľovské kreslo

Luxusné kráľovské kreslo King nie je obyčajné kreslo – je to trón ale zároveň i kus moderného nábytku, s ktorým určite ohromíte! Extravagantné kreslo má podobu trónu impozantnej výšky. Budete si pripadať ako kráľ a ohromíte svojich priateľov a príbuzných. Medzi ďalšie rysy luxusného kresla patria lesklé, zakrivené nohy a nity na lakťových opierkach a operadlách. Veľkorysé polstrovanie sedáku robí tento trón veľmi pohodlným.

Kráľovské kreslo

Zdroj: Shutterstock®

Komoda Quebec

Veľká masívna komoda Quebec z ušľachtilého agátového dreva, ktoré bolo bielené upúta na prvý pohľad. Mimoriadna kvalita agátového dreva je vďaka desaťročným drsným klimatickým podmienkam. Jednoduchosť a robustnosť komody sa spája s minimalistickým dizajnom a poskytuje nedotknutú a jasnú atmosféru. Dve veľké skrinky a 3 zásuvky poskytujú veľa úložného priestoru. Moderná komoda má kovové rukoväte, ktoré dodali nádych priemyselného dizajnu.

Komoda Quebec

Zdroj: Shutterstock®

Taburetka Wodden Cube

Stabilná štvorcová kocka z kvalitných plátov kmeňa teakového stromu kombinuje prírodný dizajn s unikátnym vzhľadom. Či už ako odkladací stolík alebo taburetka, jej využitie je veľmi univerzálne. Vzhľadom k svojej prirodzenej forme, unikátnemu zloženiu jednotlivých kusov dreva, z ktorých je taburetka zložená, je nepochybne jedinečný kúsok. Prírodné drevo má nerovnosti a farebné odchýlky, ktoré odrážajú lásku k prírode v podobe krásneho umeleckého diela vo vašej domácnosti. Ak spojíte 4 taburetky spolu, vznikne vám nádherný konferenčný stolík. Či už v obývacej izbe alebo vstupnej hale, taburetka pôsobí nádherne ako vysoko kvalitný dekoratívny prvok vo vašej domácnosti.

Taburetka Wodden Cube

Zdroj: Shutterstock®

Taburetka Glasgow

Použitie luxusnej taburetky Glasgow je všestranné, či už ako stolička, taburetka alebo podnožka, nájde si svoje miesto v každej domácnosti. Každý jeden kus je ručne háčkovaný a unikátny. Taburetka je vyplnená malými polystyrénovými guľôčkami, ktoré zaručujú pohodlné sedenie.

Taburetka Glasgow

Zdroj: Shutterstock®

Konfekčný stolík Twig

Rustikálny, moderný a s množstvom lásky k prírode – tento výnimočný moderný konferenčný stolík "TWIG" vás presvedčí dokonalou harmonickou kombináciou prírodných a moderných prvkov. Rôzne usporiadané konáre teakového dreva poskytujú vzrušujúci a jedinečný vzhľad. Stolík je osadený sklenenou doskou z bezpečnostného skla. Drevo je vytvarované morskou vodou a vybielené slnkom, preto má svoj vlastný, jedinečný charakter a čaro. Dokonalý mix teakového dreva a skla dáva zvláštnu príťažlivosť tomuto luxusnému konferenčnému stolíku. 

Konfekčný stolík Twig

Zdroj: Shutterstock®

Viac na: www.estilofina.sk

Na nákup produktov z e-shopu www.estilofina.sk môžete využiť zľavový kód: ESTILOFINA10, ktorý je platný do 30.9.2016 .


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Lucia Kobíková 22.08.16 14:20

LK
karma
100.00

Super veci, viem si ich predstaviť aj u nás :)

  • 0
Odpovedať

Dana Kobíková 22.08.16 19:23

DK
karma
-1.00

Krásne kúsky!

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 22.08.16 19:26

MM
karma
100.00

mnoho vecí sa dá vyrobiť, len treba byť kreatívny

  • 0
Odpovedať

ľubka Olexyová 19.12.16 16:17

ľO
karma
-1.00

všetko ma nadchlo

  • 0
Odpovedať

Anna Kristova 24.12.16 20:38

AK
karma
100.00

pekné kúsky do interiéru

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 16.08.18 21:58

JK
karma
100.00

Peknučké všetko hned by som brala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní