Dokonalý strážca čistoty pre váš šatník

Dokonalý strážca čistoty pre váš šatník
  • 09.03.2017
  • PR článok

Studené mesiace sú pomaly za nami a s príchodom jari si i náš šatník zaslúži dokonalú starostlivosť, čistotu a sviežosť. Doprajte mu ju s kapsulami Persil Power-Mix Caps. Teraz navyše vo vylepšenej receptúre a v novom dizajne.

Jedinečné spojenie v dvoch komorách

Tajomstvom perfektnej účinnosti Persil Power-Mix Caps sa ukrýva v dvojkomorovej kapsule, ktorá obsahuje ideálnu kombináciu pracieho gélu a prášku. Vďaka tomu už nemusíte premýšľať, aký prací variant zvolíte. Kapsule Persil si dokonale poradia so škvrnami toho najrozličnejšieho druhu.

Prvá komora – prací gél – koncentrovaný tekutý prací prostriedok je účinný na mastné škvrny, navyše prináša intenzívnu vôňu a je šetrný k vášmu oblečeniu. Vďaka tekutej forme začína gél pôsobiť ihneď po kontakte s vodou.

Druhá komora – prací prášok – vďaka práškovej konzistencii dokáže vybieliť aj tie najodolnejšie škvrny, ako sú tie od kávy, čaju, kakaa, ovocia, zeleniny a podobne.

Odporúčame prečítať: Zo šatníka Dominiky Cibulkovej: 7 kúskov, ktoré z vás urobia femme fatale

Dokonalý strážca čistoty pre váš šatník

Zdroj: Shutterstock®

Kapsuly Persil Power-Mix Caps dokonca zvíťazili v nedávnom teste zameranom na belosť bielizne po vypratí, ktorý uskutočnil nezávislý inštitút WfK, pričom sa jednalo o porovnanie prémiových pracích kapsúl rôznych značiek pri praní pri teplote 40 stupňov  a po 10 a 20 pracích cykloch.

                                                                                                 

Vynovený dizajn

Nová receptúra sa po novom ukrýva i v modernejšom dizajne. Persil Power Mix-Caps pre bielu a stálofarebnú bielizeň nájdete v novej zelenej krabici a Color variant pre farebnú bielizeň teraz v jasno modrej krabici. OMC pre balenie so 14 kapsulami  je 5,59€ a pre balenie s 28 kapsulami 11,99€.

Odporúčame prečítať: Nadmerná vlhkosť v domácnosti? Nadekorujte si interiér s týmito prírodnými pohlcovačmi vlhkosti!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Krátka 10.03.17 07:43

SK
karma
114.00

..zasa niečo novšie a dokonalejšie

  • 0
Odpovedať

Soňa Kelemenová 10.03.17 08:19

SK
karma
86.00

na trhu sa objavujú stále nové a nové novinky..... tak ano, doba ide dopredu... stále treba niečo vynovovať

  • 0
Odpovedať

Monika Filípková 10.03.17 09:27

MF
karma
56.00

Ja používam pri praní práve tieto kapsule, som s nimi spokojná, prádlo je naozaj čisté a bez škvŕn. Kapsule sa mi zdajú byť aj praktickejšie než prací prášok, nezaberú veľa miesta, sú ľahko skladovateľné. Už by som ich nevymenila.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní