Nenechaj smäd na náhodu: Ako si vychutnať kvalitnú vodu?

Nenechaj smäd na náhodu: Ako si vychutnať kvalitnú vodu?

Nepoužívať zbytočne PET fľaše v domácnosti je malina. Ak máte chuť na dúšok kvalitnej pitnej vody, stačí otočiť kohútikom a napiť sa. Ak sa vám čistá pramenistá zunuje, ochutiť si ju môžete sirupom, ovocím, či bylinkami. Vyhnúť sa plastovej fľaši počas uponáhľaného dňa a na cestách je však ťažšie.  Keď vás smäd zastihne nepripravené, pravdepodobne zamierite do najbližšieho obchodu alebo na pumpu a siahnete po nápoji v plastovej fľaši. Pritom mnohé z nich stáli v skladoch aj niekoľko mesiacov! Nenechávajte preto svoj pitný režim na náhodu a na smäd sa pripravte.

Jednorazové PET fľaše nám síce uľahčili život, pýtajú si však svoju daň. Zaplatíme ju nie len my a naše deti, ale najmä okolitá príroda. Vedeli ste, že v prírode sa bude plastová fľaša rozkladať ďalších približne 500 rokov?

Skoncovať s jednorazovými PET fľašami pritom vôbec nie je ťažké. Stačí len upraviť naše návyky: namiesto jednorazových fliaš používať tie znovu použiteľné. Na trhu sa ich nachádza množstvo a pomôžu vám pri starostlivosti o pitný režim vás aj vašich najbližších. Už si len vybrať tú, ktorá vám vzhľadom prirastie k srdcu.

Pozri aj: Čím nahradiť PET fľaše v domácnosti? Skús to takto!

elegantná fľaša SodaStream

Zdroj: Shutterstock®

SodaStream - prístroje pre milovníkov perlivých nápojov

Znovu použiteľné fľaše sú vhodné aj pre milovníkov perlivých nápojov. SodaStream – značka prístrojov na domácu výrobu perlivej vody – má vo svojej ponuke prenosné tlaku vzdorné fľaše. Tie môžete bez problémov naplniť doma pripravenou sýtenou vodou. Dizajnové fľaše SodaStream špeciálne navrhnuté pre dámy sa vďaka elegantným tvarom a farebnému prevedeniu stanú trendovým doplnkom do kabelky a sprevádzať vás budú náročným dňom v práci či vo fitku. Vybrať si môžete napríklad fľašu v štýlovom čiernom a bielom prevedení alebo elegantnú fľašu s nerezovým dnom a uzáverom, ktoré sú vyrobené z plastu bez obsahu škodlivej látky BPA. Ak sa rozhodnete zaobstarať si prístroj na výrobu perlivej vody z limitovanej edície Studio Edition, dostanete s ním aj prenosnú fľašu v jemných pastelových farbách.

SodaStream detské fľaše a sirupy

Zdroj: Shutterstock®

SodaStream pre deti

SodaStream myslí aj na deti. Svoju vlastnú fľašu by mal mať predsa každý správny školák! Deti si môžu vybrať z množstva motívov a farebných prevedení pre malé princezné aj zanietených futbalistov, až po fľašky pre väčšie deti s populárnymi smajlíkmi. Keď si dieťa fľašu vyberie samo, je možné, že si aj na dodržiavanie pitného režimu spomenie častejšie.

Bojkotujú vaše deti čistú vodu? Východisko vám ponúkajú zdravé ovocné sirupy SodaStream. Navrhnuté sú špeciálne pre sýtené nápoje, používajú ovocný cukor, sú obohatené o množstvo vitamínov, neobsahujú konzervačné látky, umelé sladidlá ani farbivá. Môžete si teda byť istá, že svojim najdrahším dávate to najlepšie.

Odporúčame: Módne trendy v kuchyni: Tomuto pastelovému trendu určite neodoláš!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Monika Filípková 16.10.18 13:19

MF
karma
105.00

Fľaše sa mi celkom páčia a sirupy sú super.

  • 0
Odpovedať

Anton Marek 18.12.18 13:28

karma
127.00

Aj tak je zdravšia neperlivá voda.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní