Nové „prezliekanie“ bytu: Nepotrebujete pevné nervy, len pevnú priečku

Nové „prezliekanie“ bytu:  Nepotrebujete pevné nervy, len pevnú priečku

Či vás čaká obyčajné reorganizovanie obrazov na stene alebo ste sa podujali spraviť z hosťovskej izby pracovňu, nedovoľte, aby nadšenie z nápadu narazilo pri realizácii na zbytočné technické limity. Renovácia je hra a Habito váš žolík v nej.

Nová generácia steny

Habito, priečka pevná ako stena, je produktová novinka od spoločnosti Rigips. Unikátnosť dosky spočíva v jej zložení. Vďaka špeciálne vystuženému jadru dosky naberá nové úžitkové vlastnosti, čím sa vzďaľuje od klasického chápania sadrokartónu a približuje sa k murovacím materiálom. Príkladom je jej extrémna pevnosť, plne zodpovedajúca náročným kritériám bezpečnostnej triedy RC3, čím sa Habito hladko vyrovná priečkam z plných tehál a výrazne eliminuje riziko mechanického poškodenia steny.  

Odporúčame tiež: Susedské vzťahy s dieťatkom v paneláku

aby vešiek na priečke držal habito

Zdroj: Shutterstock®

Život je zmena!

Vedeli ste, že až 85 percent interiérových úprav vychádza z popudu žien, túžiacich po zmene či sledujúcich trendy? Habitom nezamáva ani prelietavý vkus. Pokojne meňte vizáž vašich izieb tak často, ako meníte účesy, teraz môžete! Kde visí televízor, môže byť zajtra knižnica a o týždeň hoci i stena na lezenie.  

Odporúčame tiež: Zdravé a moderné trendy pri výstavbe a rekonštrukcii

vŕtanie do steny habito

Zdroj: Shutterstock®

Vyššia hmotnosť? Budete ju mať „na háku“

Habito vás definitívne odbremení od obáv, či vaše steny „nepribrali“ viac, než zvládnu reálne uniesť. Únosnosť na jeden kotviaci bod je neuveriteľných 25 kilogramov, takže vášmu snu o štýlovej knižnici či poličkách s dovolenkovými suvenírmi nebude stáť v ceste žiadna hmotnostná prekážka.  

Odporúčame tiež: Natrvalo schudnúť? Riešením je HIIT tréning - METAFIT

televízor na stene habito

Zdroj: Shutterstock®

Počujete to ticho?

V porovnaní s pórobetónovou priečkou zvládne Habito zvýšiť vzduchovú nepriezvučnosť, hoci na to na prvý pohľad nevyzerá, keďže je dvojnásobne užšia a tri- až päťkrát ľahšia. Efektívne tak poslúži na odhlučnenie jednotlivých miestností a zlepší akustickú pohodu vášho domova.   

Odporúčame tiež: Prečo ÁNO sadrovým omietkam?

rigips habito

Zdroj: Shutterstock®

Viac informácií na: www.rigips.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 09.08.16 17:13

SK
karma
114.00

...zasa niečo nové

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní