TOP trendy z interiérového dizajnu na rok 2020: Toto musíš mať!

TOP trendy z interiérového dizajnu na rok 2020: Toto musíš mať!

Zariaďovanie bytu môže byť niekedy poriadna drina. Nie je to najjednoduchšie najmä vtedy, keď dôjde inšpirácia. Zrazu sú pred vami holé steny a prázdne miestnosti a vy ich musíte zaplniť. Našťastie tu je internet a neustále meniace sa trendy a navyše i odborníci, ktorí vám ochotne poradia, ktorým smerom sa ubrať. My sme sa takto začiatkom roka pozreli na TOP trendy z interiérového dizajnu. Ktorý si osvojíte vy?

Kvety i kontrast

Do čoho teda odieť svoje obydlie v tomto roku? Trendy bude azda z každého rožku trošku a je jasné, že každý štýl vám nesadne. Čo sa farby týka, v interiérovom dizajne sa v roku 2020 budú nosiť kontrasty a výrazné farby na kúskoch nábytku, ktoré doposiaľ zvykli byť skôr v neutrálnejších odtieňoch. Svoje miesto má v tomto roku v home decore aj farba roka. Z dekorácií sa dostávame aj do štýlu vintage a aj do kúskov zo starožitností. A to je len začiatok. Všetky trendy, ktoré sa budú nosiť v roku 2020 v interiéroch, nájdete v našej galérii z Pinterestu.

Zaujme ťa: Horoskop 2020: Ktoré mesiace bude mať šťastie v láske tvoje znamenie?

1 z 7

Samostatne stojaca vaňa

Keď sa stredobodom pozornosti v kúpeľni stane vaňa, určite je samostatne stojaca. Je to totiž štartér do interiérových vychytávok tohto roka. Ak sa teda chystáte renovovať kúpeľňu, na tú osadenú zabudnite a dajte priestor takejto luxusne vyzerajúcej oáze pokoja.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 10.02.20 06:47

ĽŠ
karma
100.00

Niektoré trendy sú naozaj krásne!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní