Film Za všetkým hľadaj ženu rozosmial publikum slovenskej premiéry

Film Za všetkým hľadaj ženu rozosmial publikum slovenskej premiéry

Film Za všetkým hľadaj ženu rozosmial v utorok 25. októbra publikum slovenskej premiéry. Do sály prišli herečky a režisér.

Nová česká romantická komédia s veľavravným názvom Za všetkým hľadaj ženu príde do slovenských kín 3. novembra, v utorok 25. októbra ju na cestu vyprevadili herecké predstaviteľky a režisér na slávnostnej premiére v Bratislave.

Slávnostná premiéra v Bratislave

Hana Vagnerová, Betka Stanková a Miloslav „Miloš“ Šmídmajer pozdravili naplnenú sálu slávnostnej premiéry a odpovedali na otázky diváčok na predpremiérovom uvedení v rámci vypredaného podujatia Babská jazda. V rámci predpremiérových premietaní videlo v utorok snímku až 2 657 diváčok a divákov, čo potvrdzuje výrazný záujem o českú komediálnu tvorbu.

Prečítajte si: Masturbácia a jej 6 benefitov: Odhaľte s nami všetky tajomstvá!

Premiéra

Zdroj: Continental film

Hviezdne herecká obsadenie

Tridsaťročná Alex (Hana Vagnerová) vo filme neprežíva práve šťastné obdobie s priateľom a keď stretne staršieho charizmatického Alberta (Marek Vašut), podľahne jeho šarmu. Okamžite sa zamiluje, ale čoskoro narazí na jeho tvrdú škrupinu. V tej chvíli prichádzajú na pomoc jej kamarátky (Betka Stanková, Tereza Rychlá) a vymyslia na Alberta pascu, do ktorej sa postupne chytá...

Avšak osud sa občas so vzťahmi zahráva a prináša prekvapenia. Podarí sa rozlúsknuť tento oriešok? A je vôbec Albert pre Alex ten pravý? Na tieto a ďalšie odpovede bude hľadať odpovede osobitá vzťahová komédia s hviezdnym hereckým obsadením v kinách už od budúceho štvrtka.

Vyskúšajte: Na rande s niekým, kto nie je váš typ? 5 dôvodov prečo to skúsiť!

česká komédia

Zdroj: Continental film

Film, ktorý divákovi urobí radosť

„Moja postava Alex dosť tápe vo svojom osobnom živote, hlavne vo vzťahoch s mužmi. Je celá zmätená, precitlivelá... Vlastne nechápem, prečo ma Miloš Šmídmajer do tej roly obsadil, pretože ja taká nie som. Ja mám všetko zrovnané,“ tvrdí so smiechom a priznanou iróniou Hana Vagnerová, známa z komédií Matky či Päťdesiatka.

O svojej najnovšej snímke ďalej hovorí: „Je to film, ktorý by vám mal urobiť dobre. Alebo – ako ja hovorím – zabaliť vás do takej cukrovej vaty. Ukázať svet z tých mäkších uhlov.“

Pozri aj: Vzťah na diaľku: Ako ho zvládnuť a ako ho rozvíjať tým správnym smerom?

česká komédia

Zdroj: Continental film

Svojská matka, svojskejšia babička a osudový muž

Okrem Vagnerovej, Stankovej, Rychlej a Vašuta sa vo filme predstaví aj Zlata Adamovská ako svojská matka hlavnej hrdinky, Daniela Kolářová ako ešte svojskejšia babička, alebo Marek Nemec ako osudový muž, v ktorého prípade možno nemusí byť celkom jasné, ktorej hrdinke ho vlastne nevyspytateľný osud praje.

Aj to sa publikum komédie Za všetkým hľadaj ženu dozvie v kinách, kam snímku prinesie distribučná spoločnosť Continental film. Trailer snímky si môžete pozrieť tu:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 03:23

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 03:23

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní