Valéria Gazdová, marketingová manažérka značky Dermacol

Valéria Gazdová, marketingová manažérka značky Dermacol
  • 08.08.2016
  • Vladimíra Drábiková

Je kreatívna, inteligentná a cieľavedomá. Valéria Gazdová to v živote dotiahla naozaj ďaleko. Jej osobné skúsenosti so značkou Dermacol, názory a profesionálny nadhľad  boli pre nás už počas rozhovoru veľmi inšpiratívne. Preto veríme, že rovnako budú pôsobiť aj na vás.

Na úvod by som sa rada opýtala, ako ste sa dostali k značke Dermacol?

Pracovala som pre reklamnú agentúru, ktorej klientom bol aj Dermacol. Hneď na začiatku sme si „padli do oka“, preto moje rozhodnutie stať sa súčasťou ich interného tímu bolo prirodzeným vyústením našej predchádzajúcej vynikajúcej spolupráce. A som veľmi spokojná, je to krásna značka a výborná kozmetika.

Ak by sa niekto zaujímal o prácu pre značku Dermacol, čo by ste mu poradili?

Platí všeobecné pravidlo - ak sa uchádzate o pozíciu v marketingu, musíte mať o značku skutočný záujem a dobre ju poznať. Dnes to vďaka internetu a sociálnym sieťam nie je žiadny problém, veľa informácií zistíte už za niekoľko minút.

Dalo by sa povedať, že je svet ľahší vďaka médiám?

Určite. Dôležitá je však schopnosť zorientovať sa vo svete informácií, vedieť, ako a kde ich získať, čomu dôverovať a čo brať s rezervou.

Odporúčame tiež: TEST: Dermacol Make-up Cover

Keď ste už spomenuli novinky, môžete nám prezradiť, čo nové Dermacol práve chystá?

Jar bola vďaka našim novým parfumom voňavá, leto zase plné farieb. Či už v podobe žiarivých lakov na nechty, farebných liniek a riaseniek, púdrov na vlasy, balzamov na pery. Samozrejme, rozšírili sme aj ponuku produktov určených na starostlivosť o pokožku počas a po opaľovaní. Momentálne uvádzame na trh trojicu nových produktov na líčenie – púdrové tiene na obočie, bielu kajalovú ceruzku a maskaru Ultra Tech, ktorá krásne definuje riasy. A už čoskoro predstavíme aj nový make-up, ktorý bude svojím zložením naozaj výnimočný, takže naše zákazníčky sa majú na čo tešiť.

Ako ste na tom s líčením vy? Aké sú vaše najobľúbenejšie produkty a čo patrí do bežnej každodennej rutiny?

Pre mňa je naozaj ťažké vybrať si favorita, pretože neustále skúšam niečo nové. Je veľmi veľa produktov, ktoré si kupujem, ale snáď ešte viac tých, ktoré testujem. Veľmi som si obľúbila našu micelárnu vodu Hyaluron Therapy. Testovala som ju ešte pred uvedením na trh a naozaj mi sadla, som s ňou spokojná. Podobne ako hovorieva Judit Bárdos, ani ja si neviem predstaviť môj život bez Dermacol make-upu. Medzi moje obľúbené produkty patrí tiež paletka korektorov, vodeoodolné riasenky, púder... vlastne asi všetko.

Odporúčame tiež:  Líčenie krok za krokom: Nechajte svoj letný bronz vyniknúť!

Valéria Gazdová, marketingová manažérka značky Dermacol

Zdroj: Shutterstock®

Takže vy vlastne máte rizikové povolanie?

Áno, mám. Ale našťastie sa mi nikdy nič nestalo. Zároveň je to dôkaz, že Dermacol netestuje na zvieratách, ale na ľuďoch. (smiech)

Máte nejakú radu, osobný trik, ktorý používate doma?

Prvý trik je dokonalé definovanie rias. S tým mi pomáha naša vodoodolná maskara, ktorá nielenže odolá vode a vlhkosti, ale tiež krásne vytočí a zafixuje riasy.

Vekom som sa tiež naučila používať telovú kozmetiku - telové mlieka, peelingy, oleje. Často zabúdame, že pokožka pokrýva celé naše telo a okrem ochrany a ďalších životne dôležitých funkcií nás aj reprezentuje. Tak prečo sa jej nepovenovať o čosi dlhšie každé ráno?

Odporúčame tiež: Líčenie krok za krokom: V lete rozhodne nezostávajte pri čiernej!

Ste veľmi vyťažená žena, máte vôbec čas na relaxovanie a oddych?

Mám... teda, snažím sa mať, a stále zlyhávam (smiech). Človek by si však mal byť vedomý toho, čo je dôležité a stanoviť si priority, aby všetko zvládal. Prácu, rodinu, aj koníčky.

Mojou obľúbenou relaxačnou činnosťou, ktorá ma baví už roky, je jazda na koni. Veľmi mi záleží na tom, aby som si každý víkend mohla zajazdiť a vyčistiť si hlavu v prírode. Inak som mestský človek, mám rada mesto, kaviarne a divadlá. Tie si rada doprajem aj v týždni popri pracovných povinnostiach.

Na záver mám už len jednu osobnú otázku. Čo pre vás znamená krása?

Pri práci s kozmetikou posudzujem krásu často. Hľadám dokonalosť, ktorá ku kozmetike a k skrášľovaniu patrí. Ale na ľuďoch, ktorých milujem, a ktorými sa obklopujem, nevnímam fyzické nedostatky, som s nimi šťastná. Ak by som teda mala definovať krásu jedným slovom, určite poviem „radosť“.

Odporúčame tiež:  Leto je plné farieb, nezostávajte len pri čiernej


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 09.08.16 17:12

SK
karma
114.00

...pekný článok

  • 0
Odpovedať

Renáta Mularčíková 24.08.16 16:31

RM
karma
100.00

Aj moja obľúbená značka je Dermacol.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní