Aká je vôňa kávy? Odhaľ jej zmyselnosť a chuť v tyčinke KOFILA

Aká je vôňa kávy? Odhaľ jej zmyselnosť a chuť v tyčinke KOFILA

Tyčinka Kofila sa v rámci podpory tohtoročnej kampane spojí s umeleckou školou. Píše tak ďalšiu kapitolu v histórii značky, ktorá začala v roku 1923 ikonickým žltým obalom maliara a ilustrátora Zdeňka Rykra.  

Kofila a výtvarné umenie patria odjakživa k sebe. A sú to práve mladí umelci, ktorí prinášajú do sveta estetiky originálne vnímanie a nové pohľady. To je hlavný dôvod, prečo ich Kofila vyzvala, aby sa nechali inšpirovať mottom tohtoročnej kampane, ktoré znie: „Originálne spojenie robí svet krajším”. 

Spolupráca bude zahájená na jar a zapoja sa do nej študenti Súkromnej strednej umeleckej školy dizajnu v Bratislave. Mladí tvorcovia pre Kofilu vytvoria série prác na tému motta aktuálnej kampane a výber z nich budete následne môcť vidieť napríklad na sociálnych sieťach značky.

Pozri aj: Kofila originál: Pretože aj všedný deň môže byť originál

spojenie kávy a čokolády

Zdroj: Shutterstock®

Umenie s vôňou kávy

„Hlavným zámerom spolupráce je vytvorenie umeleckých hodnôt, ktoré pretrvajú a ktoré majú v histórii značky významnú tradíciu už od jej začiatku. Kofila získa zaujímavý vizuálny obsah pre sociálne siete, začínajúci umelci zas dostanú príležitosť prezentovať svoje schopnosti a nápady“ vysvetľuje Tereza Dvořáková, brand manager značky Kofila.

Originálne spojenie jemnej kávovej náplne a mliečnej čokolády je pre umelcov výzvou od chvíle, kedy sa Kofila predstavila svetu. Jej prvý obal stal pri zrode reklamnej grafiky a inšpiruje tvorcov z odboru dodnes.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 15.05.19 17:06

JK
karma
100.00

Originálne spojenie jemnej kávovej náplne a mliečnej čokolády je pre umelcov výzvou a to je fajn

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 16.05.19 09:20

MC
karma
109.00

Moja sladká dobrota od malička, nezameniteľnej chuti.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní