Ako si naplánovať vízie do budúcnosti

Ako si naplánovať vízie do budúcnosti

Každý z nás má svoje sny, po ktorých túži a tajne dúfa, že sa aj naplnia. Vyhrať športku, mať krásny dom a auto – niečo z mála, po čom každý túži.

No všetko sú to len materiálne hodnoty, ktoré nikdy nenahradia naše zdravie.

Ale naplánovať si svoju budúcnosť môžete prostredníctvom jednoduchých krokov, ktoré vám budú každý deň pripomínať, pre čo a koho žijete a čo chcete dosiahnuť. Ako si jednoducho naplánovať vízie do budúcnosti?

Odporúčame tiež: Vysnená postavička aj pre tie, ktoré fitko obchádzajú

Ako si naplánovať vízie do budúcnosti

Zdroj: Shutterstock®

Nájdite obrázky, ktoré vás reprezentujú

Snívate o tom, že v budúcnosti budete vlastníkom veľkého domu? Alebo by vám postačoval len útulný bytík? Tak či onak, skúste si nájsť v katalógoch obrázky, ktoré budú presne vystihovať vaše predstavy a nalepte si ich na dosku. Takto budete mať stále pred očami dôvod, prečo ráno vstať a ísť do práce. 

Odporúčame tiež: Inšpirujte sa 3 chutnými raňajkami z ovsených vločiek

Ako si naplánovať vízie do budúcnosti

Zdroj: Shutterstock®

Pozitívne slová

Samotnú dosku, ktorú ste si vytvorili môžu obohatiť aj o rôzne mottá. Nájdite si nejaký citát, úryvok, motto, ktoré by najlepšie vystihovalo vaše vízie a podľa ktorého žijete. Nimi sa dokážete skvelo namotivovať a užívať si každý okamih života.

Obrázok samej seba

Ide o obrázok, ktorým sa môžete inšpirovať a užívať si každý jeden deň. Obrázok, ktorý môže symbolizovať to, ako chcete vyzerať každý deň. Pohľadajte si fotku, kde máte úsmev od ucha k uchu, obľúbené šaty – jednoducho fotku s najšťastnejšími okamihmi v živote. Tie vás dokážu pozitívne naladiť a inšpirovať.

Odporúčame tiež: Za nedostatkom energie môže byť aj chronický únavový syndróm

Ako si naplánovať vízie do budúcnosti

Zdroj: Shutterstock®

Zvážte vytvorenie viac ako jednej dosky

To sa spája s prvým bodom. Ak máte viacero vízii do budúcnosť, viac cieľov a viac oblastí, ktoré by ste chceli zmeniť, tak si vytvorte viacero dosiek, na ktorých to budete mať popísané. Uveďte si všetky sny, či už sa týkajú kariéry, finančnej stránky, rodinného života a podobne, na jednej doske by mohli vytvoriť zmätok. Zaberie to síce viac času, no účel je jasný hneď od začiatku. 

Odporúčame tiež: Šesť dôvodov, prečo začať s cvičením jogy


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní