Dnešná moderná žena: 5 vecí, ktoré sú pre ňu typické. Si ňou aj ty?

Dnešná moderná žena: 5 vecí, ktoré sú pre ňu typické. Si ňou aj ty?

Čo vlastne znamená byť modernou ženou? Ide o ženu, ktorá využíva všetky moderné technológie, necháva sa všade vyvážať autom, užíva si slobodu a nespútanosť? Žena, ktorá sa snaží byť nezávislá a ide si za svojimi snami? Alebo je to len obyčajná žena, ktorá sa snaží žiť naplno a pritom sa nijako neobmedzuje? Každý z nás by si mohol modernú ženu vysvetliť po svojom.

Novovznikajúca mobilná 365 banka sa vo svojom nedávnom prieskume pozrela na viaceré moderné ženy. Ste zvedavé, ako to dopadlo? Sú to dámy, ktoré si vážia svoj čas, riešia veľa vecí cez mobilnú appku, ľahšie peniaze míňajú ako šetria (to nás neprekvapilo :)) a neplatia banke za účet. Preferujú dovolenkovať v exotike pred horami, radi obdarúvajú svojich blízkych niečím špeciálnym (t.j. nedávajú peniaze) a sú zodpovedné, pretože keď si chcú kúpiť niečo väčšie, tak si radšej našetria, ako by si mali požičať. Nás téma modernej ženy tiež oslovila, a preto sme vytipovali päť oblastí, ktoré sú pre ňu typické.

Odporúčame: Senovka grécka: Takto môžeš vďaka nej podporiť svoju ženskosť!

nakupovanie online

Zdroj: Shutterstock®

Moderná žena a starostlivosť o svoj zovňajšok

Každá žena sa chce páčiť. Preto návšteva fitness centra (hlavne po sviatkoch), návšteva manikúry a pedikúry, návšteva kaderníčky, návšteva kozmetičky a pod., zaberá naozaj dostatok času. Je to proste údel za našu krásu. Načo teda pri tomto všetkom strácať čas na zbytočnosti? Moderná žena svoj čas nestráca ani v pobočkách banky. Nevystáva dlhé rady pri priehradkách v banke, pretože svoj bankový účet si môže založiť aj počas toho, ako jej kaderníčka vytvára nový účes alebo manikérka novú manikúru. Presne takéto bankovníctvo prináša, zatiaľ ako jediná u nás, nová mobilná 365 banka. Jednoducho, moderná žena si môže vytvoriť účet kedykoľvek a hlavne kdekoľvek sa v danej chvíli nachádza. V priebehu pár minút už môže „bankovať"!

moderné technológie

Zdroj: Shutterstock®

Moderná žena – nezávislosť a rovnoprávnosť

Moderná doba a rovnako ani moderná žena sa nezaobíde bez internetu a sociálnych sietí. Aj podľa prieskumu 365 banky väčšina dnešných žien čerpá informácie práve odtiaľ. Síce, keď to s nimi prešvihneme, stávajú sa žrútmi času, no pravdupovediac, nevedeli by sme si predstaviť bez nich existovať. Veď odkiaľ by sme čerpali inšpiráciu na nové účesy a líčenia? Odkiaľ by sme sa dozvedali všetky „celebritné pikošky“? Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest,... to všetko nám robí spoločnosť a skracuje dlhé chvíle. Rovnako, ako sú tieto sociálne siete zadarmo a moderná žena môže zadarmo čerpať inšpirácie (teda nie je to až tak zadarmo, nakoľko si surfovanie po internete vyžaduje čas), tak by mala mať zadarmo aj účet v banke. A v 365 banke ho zadarmo má, a to aj bez toho, aby musela spĺňať zoznam podmienok na jeho získanie.

Neprehliadni: Ako poraziť jojo efekt? Drž sa týchto 5 zásad a kilá sa už nevrátia!

Moderná žena a výdavky

Bohužiaľ, každá kávička s kamarátkou, pri ktorej žena rozoberá chlapov, každá návšteva kaderníčky a iného skrášľujúceho inštitútu niečo stojí. Takto sa ľahko aj modernej žene stane, že minie všetok svoj mesačný rozpočet, dokonca ho niekedy aj „prešvihne“. Hold, v dnešnej dobe všetko niečo stojí. A niekedy si to, bohužiaľ, neuvedomujeme. Ak si človek nestráži svoj rozpočet, je ťažké našetriť si na svoje cestovateľské alebo iné sny. Dokonca v 365 banke mysleli aj na toto. Ich aplikácia totiž zohľadňuje všetky plánované výdavky a presne vám povie, koľko peňazí môžete minúť, kým vám nepríde ďalšia výplata. Keby ste náhodou podľahli kabelke z poslednej kolekcie Dior, ktorá ešte stále valcuje Instagram, a malo by vám chýbať na zaplatenie paušálu za telefón, 365 appka vás na to upozorní. Dokonca vám pomôže si na ňu ľahšie našetriť. Či už bude odkladať vaše peniaze za vás, alebo si vy samé budete odkladať cez sporenie. V každom prípade vám uľahčí hospodárenie, dokonca vás to bude aj baviť!

Pozri aj: Najväčšie mýty o šedinách: Máme ich naozaj zo stresu?

moderná žena a nakupovanie

Zdroj: Shutterstock®

Moderná žena ako fashion maniačka

Poznáte ten pocit, keď dostanete echo, že sa konajú výpredaje a vy musíte mať novú kabelku, alebo ten nový top od Armaniho či nové Louboutin topánočky? Aj napriek tomu, že skrine modernej ženy sú preplnené a takpovediac – „praskajú vo švíkoch", vždy je dôvod nakupovať. Každá moderná žena disponuje aspoň desiatimi kabelkami – veď potrebuje kabelku na každú príležitosť, taktiež vlastní aspoň dvadsať párov topánok, minimálne desať rôznych peňaženiek (každá inej veľkosti, aby sa vmestila do kabelky) či milión ďalších kúskov oblečenia.

Tiež to poznáte? Aj napriek tomu, že ich máte na každý deň v týždni, tak stále nosíte jednu kabelku a jednu peňaženku, pretože sa vám nechce stále prekladať si veci z jednej do druhej? Je nám jasné, že takto sa môže ľahko stať, že čosi zapatrošíte. Či je to nový rúž, ktorý sa dokonale hodí k vašej pleti, kľúče alebo debetná karta, ženská kabelka vtedy pôsobí ako Bermudský trojuholník. Každej takejto dáme vždy dobre padne, keď si zapatrošenú kartu môže dočasne zablokovať v appke (kým ju nenájde v druhej kabelke), alebo si vždy vystačí so svojim mobilným telefónom, ktorý jej slúži ako platobná karta. Rovnako rýchlo, ako bloknúť kartu v appke, si vie na nej zvýšiť aj limity. Veď posledné, čo potrebuje riešiť, keď ju chytí nákupná horúčka, sú vybavovačky alebo telefonáty do banky, aby jej zvýšili rozpočet. Maratón nákupov môže pokračovať.

online bankovníctvo

Zdroj: Shutterstock®

Moderná žena a odmeny za nakupovanie

Moderná žena je tzv. šopaholička – rada nakupuje, rada sa necháva rozmaznávať, no pri týchto všetkých „povinnostiach“ nikdy nezabúda na svojich najbližších a rodinu. Okrem toho, že vždy rada dopraje sebe, rada dopraje aj ostatným. Keďže mnoho moderných Slovákov si nedokáže našetriť na svoje sny a svoje financie využívajú len tam, kde je to najnevyhnutnejšie, 365 banka má pridanú hodnotu, ktorú ocení úplne každý, nielen moderná žena. V appke totiž za vybrané nákupy získavate zľavu, ktorú vám banka vráti späť na účet. Parfum pre partnera, nové hrnce do domácnosti, či nové topánky alebo kabelka, drogéria a pod. Keď si v 365 banke pozriete ich odmeňovací program Peniaze s5, uvidíte, kde všade viete nakupovať so zľavou. Takto si môžete jednoducho našetriť na narodeninové alebo meninové darčeky, na romantický alebo rodinný víkend a pod.

Vidíte sa v modernej žene? Využívate moderné prostriedky, ktoré nič nestoja a zároveň vám pomáhajú spĺňať si svoje sny?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Jana Komadová 18.01.19 17:08

JK
karma
100.00

Nóó hoci mám po 50siatke snažím sa kráčať z dobou

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 18.01.19 17:39

MM
karma
100.00

vždy som si myslela, že som moderná žena, ale podľa tohto článku asi nie

  • 0
Odpovedať

Helena Zobková Šimurdová 18.01.19 18:19

HZŠ
karma
102.00

Perfekná reklama na banku :D.....ale članok je perfekný.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní