Kolekcia plyšových hračiek IKEA: Zapoj sa do hlasovania!

Kolekcia plyšových hračiek IKEA: Zapoj sa do hlasovania!

Obľúbenú súťaž Malý dizajnér organizuje IKEA už niekoľko rokov a tentoraz v nej deti na Slovensku nakreslili viac, ako 200 nádherných výtvorov. Spomedzi súťažných návrhov z celého sveta vyberie IKEA 6 víťazných, podľa ktorých vyrobí skutočné plyšové hračky. V ponuke obchodných domov IKEA budú na budúci rok pred Vianocami. Celý výťažok z predaja týchto hračiek venuje IKEA na dobročinné účely. V uplynulom roku takto darovala IKEA Bratislava 5 000 eur trom organizáciám, ktoré pomáhajú deťom.

Pozri aj: Kolekcia SJÄLVSTÄNDIG: Žiadne napodobňovanie s veľkou myšlienkou

plyšové hračky IKEA

Zdroj: Shutterstock®

Kolekcia plyšových hračiek IKEA

V októbri sa malí dizajnéri v IKEA opäť chopili iniciatívy, ceruziek i pasteliek a nakreslili hračky svojich snov. V obchodnom dome IKEA v Bratislave prihlásili celkovo do súťaže 234 kresieb. A jedna z nich môže byť medzi víťazmi.

Výhercov slovenského kola pomôžu vybrať členovia IKEA FAMILY, ktorí sa stali členmi do 30. októbra. Hlasovať môžu online do 26. novembra 2018 na stránke IKEA FAMILY https://www.ikea-family.sk/maly-dizajner. Za každý obchodný dom postúpi do celosvetového finále päť kresieb. Z finálneho kola vzíde potom šesť víťazov a podľa ich návrhov vyrobí IKEA plyšové hračky, ktoré budú v ponuke obchodných domov IKEA pred ďalšími Vianocami.

Celý výťažok z predaja týchto hračiek venuje IKEA na podporu organizácií a nadácií, ktoré pomáhajú deťom. Minulý rok získali na Slovensku vďaka tejto kolekcii tri organizácie 5 000 eur.

Tohtoročná kolekcia plyšových hračiek, ktorá vznikla z minuloročných návrhov, je už v predaji.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 17.11.18 07:56

ĽŠ
karma
100.00

Krásny počin!

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 17.11.18 17:44

MM
karma
100.00

sympatické, že zapájajú deti

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 17.11.18 19:08

MC
karma
109.00

Každá pomoc sa cení.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní