Nádoby z ľadu na chladenie fliaš: Skvelý tip na letnú párty!

Nádoby z ľadu na chladenie fliaš: Skvelý tip na letnú párty!

Leto je neutíchajúce a priam volá, aby ste spravili letnú párty pre svojich priateľov či rodinu. Leto je skvelým obdobím na záhradné rodinné oslavy alebo párty. Chystáte práve nejakú? A hľadáte inšpirácie na párty dekorácie, ktoré sú praktické a zároveň dokážu zaujať? Tak už hľadať nemusíte, pretože ste na správnom mieste, kde nájdete inšpiráciu.

„Vedrá“ s kvetinovým alebo ovocným ľadom sú nielenže nádherné, ale zároveň praktické. Je to jedno z riešení, ako vychladiť nápoje a vlastne ako ich chladiť počas celého párty večera. Aj keď je ich výroba veľmi jednoduchá, nezabudnite začať s prípravami niekoľko dní vopred. Predsa len potrebujete dostatok času, kým voda poriadne zamrzne a vedrá si tak budú držať svoj tvar. Okrem toho, že fľaše s alkoholom budete mať vychladené, budú v ľadových vedrách vyzerať fotogenicky. A hlavne, keď sa bude ľad roztápať, vy budete pociťovať svieži ovocný závan. Idete do toho?

Pozri aj: Vieš, ktoré potraviny sú vhodné na grilovanie? Prezradíme tiež, čomu sa pri grilovaní vyhnúť

nádoby na chladenie nápojov

Zdroj: pinterest.com

Jednoduchá príprava, očarujúci výsledok!

Boli ste už na nejakej oslave, kde hostitelia pripravili takéto ľadové nádoby s ovocím alebo kvetinami? Ak nie, tak buďte prvý! Všetko, čo potrebujete, je dostatočne veľká nádoba, ktorá sa zmestí do mrazničky. Ďalej fľašu – najlepšie plnú, no ak nemáte, tak môže byť aj prázdna. Pripravte si aj kvety, ovocie, kamene a pásku.

Ak prvé na dno väčšej nádoby nalejte vodu zhruba do výšky 2 až 3 cm a dajte ju zamraziť. Ďalej si pripravte ovocie a kvety. Ovocie si nakrájajte na tenšie plátky (v prípade, že ste sa rozhodli pre jahody, citrón, limetku...). Do predpripraveného vedra vložte fľašu – tú zrežte, aby ste do nej mohli vložiť kamene, ktoré ju udržia na mieste a zabránia jej plávaniu vo vode. Teraz pridajte ovocie a kvetiny a zalejte troškou vody. Opäť dajte zamraziť. Po zamrazení opäť pokračujte vo vrstvení vody, ovocia a kvetín. Prečo? Veď predsa nechcete, aby vám všetky kvetiny a ovocie plávalo na vrchu. Ľadové vedro bude vyzerať očarujúco najmä vtedy, keď budú kvetiny, ovocie, ale dokonca aj konfety krásne rozmiestnené po celom jeho povrchu. Nechajte úplne zamraziť a na vašej párty vytiahnite z mrazničky.

Pripravené? Idete si urobiť takéto ľadové vedro na chladenie fliaš? Tak sa inšpirujte nasledujúcimi nápadmi s Pinterestu!

Neprehliadni: Zapletaný vrkoč, ktorý si vytvoríš v priebehu niekoľkých minút: Toto musíš vyskúšať!

1 z 13

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní