O dôchodok má postarané! Pixie Curtis vďaka mame zarába státisíce

O dôchodok má postarané! Pixie Curtis vďaka mame zarába státisíce

Niekedy sa stáva, že si rodičia plnia svoje sny prostredníctvom detí. A tak sa neraz stáva, že deti sú úspešnejšie a v podstate o dôchodok majú postarané. Niektoré sa stávajú tvárami rôznych detských značiek, iné deti žiaria v reklamách, seriáloch alebo filmoch. Pixie Curtis vďaka mame zarába státisíce dolárov mesačne. V podstate o dôchodok má už teraz postarané a tak celý život nebude musieť tvrdo drieť, aby sa uživila a mohla spokojne žiť.

Už teraz si môže dopriať čokoľvek, čo jej napadne. A to všetko len vďaka biznisu, ktorý jej mama rozbehla, keď Pixie mala menej ako 10 rokov. Už v desiatich rokoch jej mama pomohla rozbehnúť druhý biznis, vďaka ktorému za prvý mesiac zarobili viac ako 200-tisíc dolárov. Ich podnikateľský duch je taký famózny, že už v decembri jej mama pre zahraničné média uvidela, že Pixie môže ísť do dôchodku v 15-tich rokoch. To by sme brali aj my, že?

Digitálna influencerská agentúra a úspech detí

Roxy Jacenko (mama Pixie) má rozbehnutú digitálnu influencerskú agentúru, vďaka ktorej pomohla rozbehnúť biznis svojej dcére. Aktuálne sa však venuje aj podnikaniu svojho syna Huntera (7 rokov), ktorému pomáha rozbiehať jeho vlastný biznis. Kým doposiaľ bola Roxy zaneprázdnená klientami, teraz sa vďaka svojej práci môže venovať svojim deťom o niečo viac. Keďže sú jej klientmi, venuje sa im viac než kedykoľvek predtým. Sama uviedla, že doposiaľ sa kvôli svojej práci cítila ako rodič, ktorý svoje deti zanedbáva. Teraz pracuje pre svoje deti a miluje to!

Odporúčame: Nafúknuté brucho z potravín? TIETO robia najviac zloby!

Pixie sa na vrchol dostala už ako dvojročná, keď sa vďaka nárastu sledovanosti na sociálnej sieti stala „Princeznou Instagramu“. Už vtedy za sponzorovaný post na Instagrame od klientov dostávala 600 dolárov. Dnes má rozbehnutý biznis s vlasovými doplnkami pre deti pod názvom Pixie’s Bows. Roztomilé mašle do vlasov sa stali doplnkom, ktorý sa začal ihneď predávať po celej krajine. V priebehu rokov si táto línia doplnkov získala medzinárodnú pozornosť.

Neskôr podnikateľský plán rozšírili o nové produkty, ktoré ovládli detské ihriská po celej krajine. Vytvorili novú zmyslovú hračku na praskanie bublín, ktorá v prvých 2 dňoch im zarodila viac ako šesťciferné číslo. Aj napriek pandémii sa im náramne darí, a tak je jasné, že o dôchodok majú deti Roxy postarané.

Pozri aj: Tehotenstvo a pôrod podľa vedcov: Kedy je najlepší vek na dieťa?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 31.12.21 06:15

ĽŠ
karma
100.00

Naozaj famózny podnikateľský duch.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní