Potečú ti slinky! Pozri si umenie z avokáda na Instagrame

Potečú ti slinky! Pozri si umenie z avokáda na Instagrame

Aj vy ste zaregistrovali posadnutosť avokádom? Na raňajky sa jedia avokádové toasty ako nikdy predtým, muži dokonca plánujú avokádové zásnuby so svojimi polovičkami a na sociálnych sieťach sa stále častejšie objavujú umelecké obrázky práve s avokádom.

Toto ovocie naozaj zažíva obdobie svojej najväčšej slávy a my sme sa rozhodli posvietiť si na umenie z avokáda na Instagrame. A že je naozaj z čoho vyberať! Poďte sa pozrieť spolu s nami na to, čo dokážu kreatívni ľudia z avokáda vyčarovať.

Pozri aj: Obľúbený chlebík vo vajíčku trochu inak? Pozri, ako ho ozvláštniť!

... today's lineup . . .

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@thedelicious),

Umelecké diela z jedla

Jedlo je v súčasnosti veľký fenomén. Ideme do reštaurácie a fotíme si to, čo sme si objednali a dávame si to na Instagram s cieľom dosiahnuť čo najviac lajkov alebo sa aspoň pochváliť skvelou pochúťkou, ktorá sa ocitla pred nami. Aj preto mnoho užívateľov rozbehlo doslova biznis na Instagrame, kde uverejňujú čo najkrajšie aranžmá z jedla, ktoré by sa dali nazvať aj umeleckými dielami.

Avokádo si na mušku zobral najmä jeden profil na Instagrame @thedelicious, ktorý sleduje viac, ako 185 tisíc ľudí. Pritom neuverejňuje nič, len pekné fotografie jedla, ktoré osrdiečkuje hneď niekoľkotisíc ľudí. Poďme sa pozrieť na prekrásne avokádové kreácie tohto nesmierne kreatívneho užívateľa.

Bude ťa zaujímať: Ako si vybrať pôrodnicu? Na toto by si sa mala opýtať pôrodníka

2018 resolution: open heart. open avocado.

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@thedelicious),

avocado bowl is the new toast . . .

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@thedelicious),

Možno vás tento profil inšpiroval a ihneď si pôjdete nejaké to avokádo zadovážiť, aby ste mohli začať vytvárať takéto raňajky, ktoré je škoda zjesť. Želáme vám, aby sa vám to podarilo minimálne tak dobre, ako @thedelicious na Instagrame.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Elena Švachová 14.04.18 22:35

karma
109.00

Krásne,zdravé a ešte sa to dá aj zjesť...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní