Signal White Now CC: Užite si leto bez kompromisov

Signal White Now CC: Užite si leto bez kompromisov

Leto je v plnom prúde a s ním množstvo nových zážitkov počas horúcich slnečných dní. K správnej letnej zábave patrí aj ovocie a farebné drinky, ktorým sa ťažko odoláva. Ak patríte k tým, ktorí zvažujú, či si dopriať osviežujúci farebný koktejl alebo ochutnať zo sladkých černíc a malín z obáv o svoj žiarivý úsmev, máme pre vás dobrú správu. Vďaka novej zubnej paste Signal White Now CC, ktorá váš úsmev nielen rozžiari, ale aj zabezpečí celodennú ochranu* sa už nemusíte obmedzovať. V kombinácii so zubnou kefkou Signal White Now sa môžete vzdať všetkých kompromisov a užiť si leto naplno!

Nová zubná pasta Signal White Now CC v sebe spája okamžitý bieliaci efekt** s dlhotrvajúcou ochranou. Vďaka inovatívnej Blue Light technológii bez abrazívnych zložiek bude váš úsmev okamžite belší**. Zloženie zubnej pasty Signal White Now CC obohatené o aktívny minerál a zinok navyše dodá vašim zubom a ďasnám maximálnu starostlivosť počas celého dňa*. Môžete si tak vychutnať svoj obľúbený letný drink, či černice bez obáv o svoj žiarivý úsmev! Signal CC môžete mať navyše vždy pri sebe vďaka kompaktnému dizajnu, ktorý skvele zapadne do každej kabelky.

Zaujme ťa: Signal White Now Men Deep Cool

zubná pasta Signal

Zdroj: Shutterstock®

Zbohom kompromisom! Užite si leto naplno.

Pre dokonalý efekt značka Signal navyše na trh uvádza novú zubnú kefku Signal White Now Carbon+Correct s karbónovými štetinkami napustenými uhlím a s extra leštiacou lamelou. Karbónové vlákna  zabezpečujú výnimočnú čistotu, zbavujú zuby nečistôt, pričom leštiaca lamela zuby leští a zbavuje škvŕn, čo zintenzívňuje výsledný bieliaci efekt.

S novinkami Signal White Now si tak môžete užiť leto bez kompromisov, plné zábavy a so žiarivým úsmevom!

Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena zubnej pasty Signal White Now CC je 4,99 Eur a zubnej kefky Signal White Now Carbon+Corect je 2,99 Eur.

* Pri čistení 2x denne.

** Okamžitý bieliaci efekt je dočasný a optický.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Kelemenová 26.08.17 10:04

SK
karma
86.00

ja tymto bieliaci pastam moc neverim... o vyskusanie stoji, i ked si myslim ze je dost draha.... su aj lacnejsie a tiez overene a odskusane znacky zubnych past

  • 0
Odpovedať

Katarína Kusá 26.08.17 10:13

KK
karma
90.00

nemôže vybieliť zuby, ktoré sú prirodzene neni biele, ale dokáže dať z nich dole asi viac nánosov od kávy, červeného vína prípadne cigariet a vyleští ich, ja trošku vidím rozdiel, ale ten skoro pominie...túto som neskúšala lebo som ju ešte nevidela v obchode

  • 0
Odpovedať

Milka Damašková 26.08.17 15:20

MD
karma
132.00

Bieliace zubné pasty nepoužívam, keďže mám plombu na prednom zube. No mám podobnú zubnú kefku s lamelou a musím uznať, že sa s ňou veľmi dobre čistia zuby..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní