Starostlivosť o pleť podľa Dominiky Cibulkovej: Čo podstúpila pred Plesom v opere?

Starostlivosť o pleť podľa Dominiky Cibulkovej: Čo podstúpila pred Plesom v opere?

Už je to pár dní, čo na Slovensku odštartovala plesová sezóna. Prominentné páry sa už, ako to býva zvykom, ukázali v čo najlepšom svetle na otváracom plese plesovej sezóny – na Plese v opere. Tohtoročný ples si nenechala ujsť ani naša bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková, ktorá predviedla nádherné šaty pochádzajúce z dielne Lukáša Kimličku. Lukáš Kimlička pre ňu vytvoril dokonalý strih šiat, v ktorých vykukovalo okrúhle tehotenské bruško. Šaty doplnil o vlečku dozdobenú striebornými kamienkami.

Keďže je nám jasné, že šaty v tomto prípade nie sú úplne všetko, zastavíme sa pri Dominikinej starostlivosti o pleť. Ples je totižto spoločenskou udalosťou, na ktorej sa dámy snažia úplne zažiariť. Preto okrem samotnej róby je potrebné na túto udalosť pripraviť aj pleť, ktorá pod nánosom make-upu dostáva poriadne zabrať. Ako sa na túto udalosť pripravovala naša bývalá úspešná tenistka?

Pozri aj: Živý KEN Rodrigo Alves sa mení na BARBIE: Odpadneš z toho, ako vyzerá!

Bezprístrojové ošetrenie pleti pre žiarivú pleť

V prvom rade musíme podotknúť, že s tehotenstvom sa netreba vzdávať svojej chvíľky a rozhodne je potrebné dopriať si ošetrenie pleti. V tehotenstve, kedy sú hormóny „bujaré“, sa môže stav pleti o niečo zhoršiť (ale aj zlepšiť). Majte sa však na pozore pred tým, na aké ošetrenie pleti sa objednáte. Zabudnite na mezoterapiu alebo ultrazvukové čistenie pleti. V tehotenstve je najlepšie vložiť sa do rúk kozmetičky, a to doslova. Rovnako ako Ivana Gáborík, tak aj Dominika Cibulková podstúpila bezprístrojové ošetrenie pleti na Klinike estetickej a preventívnej medicíny ENVY.

kozmetické rozjasňujúce ošetrenie pleti

Zdroj: Ples v opere / instagram.com/domicibulkova/

Kozmetické ošetrenie ENVY Therapy Brightening

Dominika tri dni pred plesom podstúpila rozjasňujúce pleťové ošetrenie pleti, ktoré trvalo 70 minút. Priebeh ošetrenia bol podobný ako u Ivany Gáborík, ale s tým rozdielom, že pri Dominike kozmetička použila rozjasňujúce pleťové produkty z produktovej línie Brightening.

V prvom kroku bola Dominika odlíčená, jej pleť bola tonizovaná a exfoliovaná. Následne kozmetička pristúpila k aplikácii pleťového séra do pleti, ktoré prispieva k zjednoteniu tónu pleti a jej zosvetleniu. Pleť vďaka séru pôsobí živšie, žiarivejšie a jasnejšie. V nasledujúcom kroku jej bola na pleť aplikovaná maska, ktorá otvára póry a pleť čistí do hĺbky.

Ani Dominika nebola ochudobnená o masáž tváre a v poslednom rade bola jej pleť ošetrená zvláčňujúcim sérom a krémom. Pár hodín pred plesom Dominika ešte vsadila na účinky hydrogélovej očnej masky, ktorá rozžiarila jej očné okolie.

1 z 5

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 19.01.20 09:15

ĽŠ
karma
100.00

Ošetrenie pleti, ktoré by určite prijala každá.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 20.01.20 17:53

MM
karma
100.00

Dominiku som mala rada ako tenistku, a to bolo už dávnejšie, teraz z nej média nasilu robia ikonu, čo ona nikdy nebude

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní