Tip na vianočné darčeky pre celú rodinu: Čo poteší každého?

Tip na vianočné darčeky pre celú rodinu: Čo poteší každého?

My sme proste nepoučiteľní a milujeme zháňanie vianočných darčekov na poslednú chvíľu. Celý rok si hovoríme, že si všetko pripravíme a nakúpime v predstihu, aby sme sa vyhli predvianočnému zhonu a hlavne preplneným obchodom. Aj napriek tomu tento rok beháme po obchodoch a hľadáme darček, ktorý by potešil muža. Darček, ktorý by vyčaril úsmev na perách každej žene. Darček, ktorému by sa potešili deti či dokonca darček, ktorý by prospel nášmu zdraviu. Nadeliť zdravie pod stromček začína byť čoraz bežné, no obľúbená je aj kozmetika. Darčekové balenie s antiperspirantom, sprchovým gélom či telovým mliekom je také bežné, ako papuče či ponožky.

No ak sa chcete trafiť do vkusu obdarovanej osoby, tak sa nechajte inšpirovať tipmi na vianočné darčeky pre celú rodinu od bodyexperts.eu. Nadeľte im teda krásne a zdravé darčeky v kvalite MADE IN GERMANY.

Odporúčame: Čo s kôrou z pomaranča? Na Vianoce ani počas roka ju nevyhadzuj!

tip na vianočný darček pre mužov

Zdroj: bodyexperts.eu

Vianočný darček pre mužov

Čo nadeliť niekomu, kto nič nechce? Ak celé dní aj noci premýšľate nad vhodným darčekom, ktorý by bol zo súdku praktických darčekov a zároveň by ho potešil, tak vedzte, že kozmetikou nič nepokazíte. A veru, kozmetika je lepším darčekom ako ponožky, ktoré dostáva každý jeden rok od svokry. A keďže starostlivosť o pleť už dávno nie je len doménou žien, tak aj jemu nadeľte krásu – veď všetci starneme rovnako.

Na bodyexperts.eu môžete vyberať z rôznych balíčkov. Ak si potrpí na svojom vzhľade, tak balíček s penou na holenie, gélom po holení a s antistresovým krémom, ktorý obsahuje extrakt z bio bieleho čaju a Aloe Vera, určite ocení. Obzvlášť, keď si potrpí na jemnom strnisku alebo hladkej pokožke na tvári.

Ak vám váš partner potajomky začína kradnúť očný krém a krém proti vráskam, tak ho potešte krémom, ktorý je určený práve pre jeho pleť. ZEITGARD Platinum krém proti vráskam dodá jeho pokožke hydratáciu a zároveň podporí jej pružnosť. Na druhej strane očný gél osvieži jeho pokožku v okolí očí a zjemní kruhy pod očami.

No keď viete, že kozmetika nie je skutočne to, čo by ho dozaista potešilo, tak vedzte, že určite nič nepokazíte parfumom.

tip na vianočný darček pre ženy

Zdroj: bodyexperts.eu

Vianočný darček pre ženy

Výber vianočných darčekov pre ženu je pomerne náročný. Zväčša všetko majú a nič nechcú. Teda pravdou je, že vždy po niečom túžia, ale rady sa nechávajú prekvapiť. Tak ich prekvapte modernými technologickými zariadeniami, ktoré prispejú k ich kráse. Respektíve, ktoré podčiarknu a podporia ich prirodzenú krásu.

Viac krásy iba stlačením tlačidla?! Áno, je to možné, a to vďaka elektrickej kefke na čistenie pleti ZEITGARD, ktorá pomáha z pleti odstrániť všetky nečistoty a odumreté kožné bunky, stimuluje krvný obeh, odstraňuje baktérie a zabraňuje ich opätovnej tvorbe. A ak účinnosť čistiacej kefky podporíte aj správnym čistiacim krémom, o to väčšie účinky a čistejšiu pleť dosiahnete.

V prípade, že dáma vo vašom okolí je už v tom veku, kedy sa začínajú na pleti objavovať prvé jemné línie alebo sa začínajú prehlbovať vrásky, tak ZEITGARD anti-aging systém jej pomôže vypnúť pleť a vyhladiť vrásky. Elektrický prístroj s  hlavicou s metódou striedania pôsobenia tepla a chladu prispieva k stimulácii krvného obehu a tým aj k zlepšeniu a revitalizácii štruktúry pleti. Aj v tomto prípade platí, že tento prístroj navyše podporuje účinky pleťového krému, ktorý pomáha zapracovávať do hlbších vrstiev pokožky.

tip na vianočný darček pre deti

Zdroj: bodyexperts.eu

Vianočné darčeky pre deti

Čo nadeliť tým, ktorí sa potešia úplne všetkému čo si pod vianočným stromčekom rozbalia? Aj keď sú hračky tými najlepšími darčekmi, vieme, že aj kozmetika dokáže vyčariť úsmev na tvári. Predovšetkým vtedy, keď ide o šumivé bomby do kúpeľa alebo penu do kúpeľa. Veď je to predsa zábavka do vane, ktorú deti môžu.

Vedia to aj na bodyexperts.eu, kde nájdete vianočné balíčky pre deti, ktoré obsahujú trblietavý zubný gél, vďaka ktorému bude umývanie zúbkov o niečo zábavnejšie. Zábave podľahnú aj pri večernom kúpeli, do ktorého im môžete pridať šumivé farebné kryštály. Tie vytvárajú bohatú penu a behom niekoľkých sekúnd dokážu premeniť kúpeľňu na vzrušujúcu džungľu s úžasnou tropickou vôňou.  

tip na vianočný darček pre zdravie

Zdroj: bodyexperts.eu

Vianočné darčeky pre zdravie

Zdravie je to najdôležitejšie čo máme. Obzvlášť v tomto roku bola naša imunita preverená z každej strany. Preto netreba zabúdať aj na jej posilňovanie a rovnako ani na posilňovanie ústnej dutiny. Vedeli ste, že zuby sú jedinou „vecou“ v našom tele, ktorá sa nedokáže opraviť a na jej liečbu nie sú žiadne lieky?

Ak chcete aj svojim blízkym nadeliť zdravie, tak im nadeľte Aloe vera box prvej pomoci. Ten obsahuje sprej so silnou kombináciou 83 % Aloe vera gélu a 12 bylinných esencií. Ochranný krém s propolisom a gélový koncentrát pre podráždenú, vysušenú a problematickú pokožku.

Ako sme teda naznačili, skvelou voľbou je aj starostlivosť o zuby s mikrostriebrom. Práve mikrostriebro disponuje antibakteriálnymi účinky, ktoré pomáhajú likvidovať všetky choroboplodné zárodky vírusov a baktérii v ústnej dutine. Vianočný balíček v tomto prípade je skombinovaný zo zubnej pasty a ústnej vody.

Pre podporu imunitného systému je ideálny VITA ACTIVE vitamínový multitalent, ktorý celú rodinu zásobí dôležitými vitamínmi. Obsahuje celý rad stopových prvkov a minerálov, ktoré sa podieľajú na správnom fungovaní ľudského organizmu.  

Viac skvelých tipov na darčeky nájdete na bodyexperts.eu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Reibergerová 15.12.20 18:58

MR
karma
104.00

kozmetika, kniha poteší zaručene a mňa veru potešia aj ponožky

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 16.12.20 05:55

ĽŠ
karma
100.00

Dobré tipy na vianočné darčeky!

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 29.12.20 16:52

KS
karma
133.00

Kozmetikou a spodnou bielizňou sa nikdy nič nepokazí, ako pre muža tak aj pre ženu. Praktické darčeky sú najlepšie :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní