Valentínsky večer s bublinkami

Valentínsky večer s bublinkami
  • 28.01.2017
  • PR článok

Tipov ako stráviť valentínsky večer je nespočetne veľa – či už budete na dobrej večeri, v kine, niekde s priateľmi, alebo v Paríži.

Jedno však majú všetky miesta spoločné – nech ste kdekoľvek, tento večer sa nezaobíde bez poháriku sektu. Podnecuje fantáziu a z mužov robí romantikov. Nechajte sa preto inšpirovať tipmi na valentínske bublinky!

Pre všetkých zaľúbencov

Plánujete romantickú večeru a neviete, aký sekt zvoliť? V prvom rade vyberte taký, ktorý vám bude obom chutiť.

Odporúčame prečítať: Ženy, na tieto typy mužov pozor!

Valentínsky večer s bublinkami

Zdroj: Shutterstock®

Hubert de Luxe rosé

Hubert de Luxe rosé s lahodnou chuťou lesného ovocia a jedinečnou arómou vás aj na Valentína prenesú naspäť do slnečného leta. Za svoju elegantnú ružovú farbu vďačí odrode Tramín červený. Tramín červený je jedna z mála aromatických odrôd, ktoré dokážu dať vínu takú krásnu elegantnú ružovú farbu. Hubert de Luxe rosé sa výborne hodí k jemným zákuskom s ovocím, napr. jahodový košík s pudingom, čučoriedkové rezy, cheesecake alebo hriešne dobrá vanilková zmrzlina s horúcimi malinami.

Odporúčame prečítať: Vorkoholičky, naučte sa oddychovať

Valentínsky večer s bublinkami

Zdroj: Shutterstock®

Hubert Grand Blanc

Ak preferujete menej sladké sekty, siahnite po Hubert Grand Blanc Medium dry. Tento sekt si vás podmaní svojou decentnou ovocnou až citrusovou vôňou a dlhým jemným perlením. Toto akostné šumivé víno vzniká dokonalým spojením kupáže Pinot blanc, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Ideálne dopĺňa romantické chvíle a vďaka svojej farbe s jemne žltým nádychom sa nádherne vyníma vo svetle sviečok. Vhodne doplní akýkoľvek ovocný valentínsky zákusok.

Odporúčame prečítať: Ako pomôcť zdraviu a kráse pitím vody nalačno

Valentínsky večer s bublinkami

Zdroj: Shutterstock®

Valentín s priateľmi

Tento sviatok však už dávno nie je len výsadou zamilovaných – najdôležitejšie je stráviť ho v prítomnosti ľudí, ktorých máte radi.

Hubert l´Original demi sec

Tento sekt si zamilujete na prvé ochutnanie, či už máte radi suché alebo sladké bublinky. Hubert L'Original je vyrobený originálnou metódou - kvasením vo fľašiach. Spôsob výroby a kvalitné odrodové vína mu dodajú jemné perlenie, biskvitový buket a jedinečný chuťový vnem. Ak sa rozhodnete oslavovať Valentína v kruhu priateľov, výborne doplní pokrm z bieleho mäsa alebo cestoviny, oceníte ho však aj pri večeri vo dvojici s ovocným dezertom na záver.    

Viac informácií nájdete na www.hubertsekt.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 28.01.17 08:52

SK
karma
114.00

...už si len vybrať

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 28.01.17 15:25

MM
karma
100.00

na pohárik sektu sa vždy príležitosť nájde...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní