PES – v novom filme Channing Tatum a sučka belgického ovčiaka Lulu spolu prežijú vtipné aj dojímavé dobrodružstvo

PES – v novom filme Channing Tatum a sučka belgického ovčiaka Lulu spolu prežijú vtipné aj dojímavé dobrodružstvo

Road movie, komédia a dojímavý film pre všetkých milovníkov psov v jednom. To je nová snímka s jednoduchým, no výstižným názvom Pes, v ktorej sa hlavnej úlohy aj réžie zhostil Channing Tatum.

Ten sa spolu so štvornohou spoločníčkou vydá na cestu popri pobreží Tichého oceánu, aby ju doviezol na pohreb jej bývalého pána. Obidvaja cestovatelia sú svojrázni a tvrdohlaví a rozhodne to nie je láska na prvý pohľad. Navyše, nie je tak úplne jasné, kto z nich dvoch je tu vlastne pán. Pre obidvoch sa však spoločná cesta stane dôležitejšou, než sa spočiatku zdalo.

Mariňák vo výslužbe Jackson Briggs (Channing Tatum) dostane úlohu, ktorá sa zdá byť najťažšou v celej jeho vojenskej kariére. Má doviesť sučku belgického ovčiaka Lulu na pohreb jej bývalého psovoda. Arogantný, ľahkovážny frajer a svojhlavá psia dáma proti svojej vôli spoločne vyrážajú na dlhú cestu autom po tichomorskom pobreží. Spočiatku sa navzájom nemôžu vystáť a okrem toho je pes často ešte o krok vpred pred svojím novým „pánom“. Dokáže zdemolovať auto, prekaziť nádejné rande aj utiecť v najnevhodnejšej možnej chvíli. Po sérii trapasov sa však z nich začína stávať tím. Briggs postupne zisťuje, čo všetko Lulu vo vojne zažila a čo má rada, Lulu si zase uvedomí, že by z toho otravného chlapa raz predsa len mohol byť solídne vychovaný a dobre vycvičený človek. Ešte však pred nimi stojí jedna náročná výzva – podarí sa im na pohreb doraziť včas?

Pozri aj: Batman, Matrix i slovenské komédie mieria do kín!

Channing Tatum a Lulu - dojímavé dobrodružstvo v kinách už čoskoro!

Film Pes je pre hlavnú hereckú hviezdu Channinga Tatuma výnimočne osobný a emotívny. Snímka totiž bola priamo inšpirovaná jeho skutočným psom, ktorému v roku 2018 diagnostikovali nevyliečiteľnú rakovinu. Channing ho krátko pred jeho smrťou zobral na niekoľkodňový výlet do neznáma, aby si spolu naposledy užili. Práve na počesť hercovho štvornohého priateľa nesie aj filmový pes rovnaké meno – Lulu. Druhým podnetom na vznik filmu bola práca režiséra Reida Carolina na dokumente o vojenských psovodoch a ich psoch. „Ohromilo nás, aké hlboké puto sa vytvorilo medzi týmito tvrdými chlapmi a ich psami. Hoci ako vojaci zažili vo vojne všeličo, psí kamaráti dokázali preniknúť cez ich tvrdý pancier a dohnať ich až k slzám. Spolužitie vojenských psovodov a ich psov však zároveň so sebou prináša množstvo vtipných momentov a komických situácií,“ hovorí Reid Carolin.

Odporúčame: Čas len pre vás: Doprajte si relax aj v pohodlí domova

Channing Tatum

Zdroj: Bontonfilm

Channing Tatum je hollywoodska hviezda, ktorá má za sebou naozaj pestrú filmovú kariéru. Pre jedných je vďaka filmom ako Jump Street 21 či Magic Mike: Bez nohavíc najmä komediálny herec, vďaka svalom a snímkam G. I. Joe alebo Útok na Biely dom je aj akčným drsniakom, iní ho zase v súvislosti s filmami Let´s Dance, Milý John či Manželský sľub vnímajú ako romantického krásavca. Okrem spomenutých titulov si tento multitalentovaný herec zahral aj v tarantinovke Osem hrozných a svoj hlas prepožičal postavičkám z mnohých animovaných filmov, ako napríklad Lego príbeh, Kniha života alebo Piadinôžka. Rovnako rozmanitá ako Channingova kariéra je aj jeho najnovšia snímka Pes, v ktorej nechýba humor, akcia ani emócie, slzy či dojatie. Pes tak nadväzuje na kultové psie filmy ako Marley a ja, Hačikó: Príbeh psa, Psia duša či Návrat domov.

Silný príbeh plný humoru a zároveň originálnu „love story“ medzi tvrdým chlapom a očarujúcim psom si budete môcť vychutnať v slovenských kinách už od  10. marca 2022.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní