8. apríl patrí ženám!

8. apríl patrí ženám!
  • 07.04.2017
  • PR článok

Už tento víkend, v sobotu 8. apríla, sa v Bratislave koná najväčšia konferencia pre ženy, Umenie byť ženou 2017. Konferencia prináša 15 spíkrov v troch sálach, koučingovú zónu, mentoring a tiež vystavovateľskú časť.

Umenie byť ženou je bezpochyby najväčšou konferenciou pre dámy svojho druhu na Slovensku. Aj napriek tomuto faktu pre organizátorky nie je dôležitá kvantita, ale kvalita. Konferenciu s každým prichádzajúcim ročníkom čaká istý druh inovácie. Tento rok v Bratislave je to mentoringová zóna. „Boli sme plné očakávaní, či sa Slovenky na mentoring chytia. Sme milo prekvapené, pretože kapacita je už takmer naplnená“, neskrývajú nadšenie organizátorky konferencie Alexandra Pevalová a Marcela Reisz.

Odporúčame: Manažujete čas správne? Ako všetko stihnúť a nezblázniť sa?

8. apríl patrí ženám!

Zdroj: Shutterstock®

Talk show Adely Banášovej

Súčasťou každého ročníka je večerná talk show ambasádorky podujatia, Adely Banášovej. Jej hosťami v Bratislave budú hudobníčka Katarzia a na Slovensku populárny a veľmi obľúbený Dano Dangl. Súčasťou konferencie je aj koučingová zóna, či vystavovateľská časť. „Myslíme, že na zajtra máme všetko pripravené a už sme len pozitívne napäté ako to celé zafunguje“.

Najväčšou výzvou tohto ročníka je online prenos z USA, kedy konferenciu obohatí prednáška Naomi Aldort. Registrácia účastníčok začína už 7:30 a konferencia sa končí v skorých večerných hodinách. Je jednodňová a jej zámerom je nie len edukovať, motivovať a inšpirovať, ale aj priniesť ženám deň plný oddychu, zábavy a sebapoznania.

Viac na www.umeniebytzenou.sk, www.facebook.com/Umenie-byť-ženou


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Monika Filípková 07.04.17 15:50

MF
karma
56.00

Tejto konferencie by som sa chcela niekedy zúčastniť, aby som zažila naživo tú atmosféru, ktorá tam vládne medzi samými ženami.

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 07.04.17 18:17

SK
karma
114.00

...mala som možnosť sa zúčastniť tejto úžasnej konferencie a to vďaka výhre v súťaži - KAMzaKRÁSOU.sk a poviem vám, bol to skvelý zážitok, ešte dlho som z neho čerpala energiu....ešte raz ĎAKUJEM

  • 1
Odpovedať

Soňa Kelemenová 10.04.17 08:26

SK
karma
86.00

tak ľahko sa na takúto konferenciu asi človek nedostane.... Adelu má veľmi rada.... môže to byť dobrá show

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní