Ako si okoreniť život? Zmeňme hrozivé štatistiky s Voluptou!

Ako si okoreniť život? Zmeňme hrozivé štatistiky s Voluptou!

Denne sa príjemným chvíľkam a sexuálnym hrátkam venuje viac, ako 240 miliónov ľudí. A možno aj práve v tejto chvíli, keď si vy čítate tento článok. Hovoríte si, že kedysi sa ľudia takýmto, nazvime to príjemnostiam, venovali výlučne v noci? Dnešné štatistiky hovoria niečo úplne iné. V súčasnosti sa páry oddávajú sexuálnym pôžitkom skôr počas dňa (keď nie sú v práci) alebo ku večeru, pretože v noci sa venujú spánku, čím svojmu telu dopriavajú regeneráciu a oddych. 

Každopádne, ak ste silno veriaci, tak nám je jasné, že akékoľvek túžby a intímnosti sú z vášho presvedčenia povolené až po svadbe. Pri sexuálnej túžbe a akýchkoľvek intímnostiach však platí, že by mali byť obojstranné. Avšak, obrátime sa opäť na štatistiky, ktoré hovoria, že viac, ako 70 % žien predstiera orgazmus. Viac, ako 70 % žien vlezie do postele len pre uspokojenie túžob svojej polovičky.

Pozri aj: Ovčia placenta v kozmetike: Spoznaj jej neuveriteľné účinky!

strata chuti na posteľnú romantiku

Zdroj: Shutterstock®

Prečo ženy strácajú chuť?

Existuje viacero dôvodov, respektíve problémy, kvôli ktorým ženy strácajú chuť na sex. Áno, zvyčajne sme na vine my, ale naše polovičky majú na tom rovnaký podiel. Čo je však frustrujúce, tak pri nedostatočnom uspokojení chlapa môže dôjsť k problémom vo vzťahu, čo vedie k vysokému podielu rozvodovosti. Sexuálne problémy, ktoré neprispievajú k romantickej chvíľke:

  • Nedostatok sexuálnej túžby – nedostatok túžby zastaví cyklus sexuálnej reakcie skôr, než sa začne. Je to však pre niektorých len dočasný problém a pre iných pretrvávajúci problém.
  • Ťažkosti so sexuálnym vzrušením – neschopnosť stať sa sexuálne vzrušenou niekedy súvisí s nedostatkom túžby. V takom prípade môže byť orgazmus oneskorený alebo sa vôbec nevyskytne, a to môže byť pre ženu maximálne frustrujúce.
  • Bolesť pri pohlavnom styku – nič nezvyčajné, avšak pri neriešení tohto problému môže žena úplne stratiť záujem o sex.
Volupta+ pre ženy

Zdroj: Shutterstock®

Prizvite si Voluptu a ponožky na pomoc!

Základom zdravého vzťahu je KOMUNIKÁCIA. Veď ako sa hovorí, nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie. Štatistiky uvádzajú, že 5 až 10 % žien sa nikdy neprizná svojmu partnerovi so sexuálnymi problémami.  Dámy, ak sa nebudete otvorene rozprávať so svojím partnerom, nebudete vedieť vyriešiť vaše nenaplnené túžby.

Ak teda chcete opäť rozdúchať plameň vášne a zažiť rovnaké iskričky ako na začiatku vzťahu, avšak máte s tým problém, tak si zavolajte na pomoc Voluptu + pre ženy. Nie je nič nezvyčajné siahnuť po rôznych pomôckach, ktoré dokážu okoreniť život a vy si vďaka ním môžete uspokojiť svoje túžby. Ak prekypujete nenaplnenou túžbou zhorieť v náručí vášho partnera, Volupta je pre vás ako stvorená. Vo svojej podstate ide o lubrikačný gél, ktorý pomáha:

  • zvýšiť sexuálnu túžbu
  • dosiahnuť simultánny orgazmus u oboch partnerov
  • zosilniť zmyslové vnímanie

Ponožky tiež dokážu zázraky. Budete sa čudovať, ale množstvo žien udáva studené nohy svojej polovičky ako príčinu nedosiahnutia orgazmu. Jednoducho ženám to vadí. Takže dámy, pripravte sa na romantický večer so svojím partnerom – sviečky, Volupta a ponožky sú základ. Táto noc bude pre vás a vášho partnera nezabudnuteľná!

Testovali sme: tianDe Povzbudzujúci krém pre dokonalé stehná

oddávanie sa príjemným chvíľkam

Zdroj: Shutterstock®

Neuveriteľné fakty na záver

  • priemerná dĺžka pohlavného styku je 5 až 12 minút
  • ženy milujú misionára, muži zase psíka (polohu zozadu)
  • v priemere má každý človek pohlavný styk 127-krát za rok

Neprehliadni: TEST: tianDe Vyživujúci krém na ruky s ovčím mliekom


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní