Gweneth Lee plní mužské túžby. Tvrdí, že tým zachraňuje manželstvá

Gweneth Lee plní mužské túžby. Tvrdí, že tým zachraňuje manželstvá
  • 03.08.2022
  • Zuzana Andrášová

Štyridsaťdeväťročná Londýnčanka, Gweneth Lee, je „profesionálnou“ milenkou, ktorá cestuje po celom svete, aby uspokojila sexuálne túžby ženatých mužov. Napriek tomu, že ide o spoločensky negatívny postoj voči uvedenej činnosti, ona verí, že tým pomáha zachraňovať mnohé manželstvá.

Gweneth Lee je milenkou ženatých mužov už 10 rokov.

Pozri aj: Mladá Chanel sa stala závislou na botoxe pier, míňa tisíce eur

manželstvo

Zdroj: instagram.com/gweneth_jsm

Ako to všetko začalo?

Londýnčanka v exkluzívnom rozhovore pre Daily Star prezradila, že svojho manžela veľmi milovala. Priznala však, že manžel ju podvádzal.

Dozvedela sa o britskom portály Illicit Encounters, ktorý ponúkal služby ženatým mužom. A tak si povedala, že bude viesť rovnaký život ako jej manžel. „Keď ho nemôže poraziť, pridajte sa k nemu,“ vysvetlila svoje rozhodnutie. Uvedomila si tiež, že nikdy nezmení jeho sukničkárstvo. Zároveň vedela, že je dosť zrelý na to, aby jej pokrytecky nevyčítal, že ho podvádza.

Jej manžel však dostal rakovinu a zomrel. Keď prekonala smútok, opäť sa vrhla do víru zábavy. Nechcela manželstvo, chcela sa zabávať. Cez portál Illicit Encounters preto ponúkala svoje služby ďalej.

Odporúčame: Dokonalé sviečky od Heart & Home: Čas na romantiku každý deň!

Gweneth Lee

Zdroj: instagram.com/gweneth_jsm

Kto sú jej milenci?

Gweneth cestuje za svojimi milencami po celom svete. Sú to bohatí, ženatí muži, ktorí doma väčšinou povedia, že idú na služobnú cestu.

Jej klientom bol aj medzinárodný bankár, s ktorým sa stretla v Cap Ferret na juhu Francúzska. Spolu strávili niekoľko dní v dome na pláži s personálom, ktorí uspokojil všetky ich rozmary. „Je ženatý a miluje svoju ženu, ale ona s ním nedokáže držať krok v sexuálnej oblasti. Naozaj má dievča v každom prístave!“ vysvetlila Gweneth.

Gweneth má nielen milencov, s ktorými sa stretne len raz. Má aj takých, s ktorými sa stretáva každý mesiac. Každé stretnutie zahŕňa večeru, nákupy na exkluzívnych miestach, drahé hotely a veľa sexu.

Neprehliadni: Svadobné šaty za 3000 eur sa stali pre mladú ženu nočnou morou

kedy ukončiť manželstvo

Zdroj: instagram.com/gweneth_jsm

Úľava po covide

Žena sa veľmi teší, že sa konečne zmenila situácia po pandémii Covid-19. Môže sa totiž opäť venovať cestovaniu. Posledné dve letá pre ňu boli hrozné a nedokázala si užiť veľa zábavy. Počas roka 2020 totiž vôbec necestovala, minulý rok to bolo veľmi obmedzené. Tento je to už však v starých koľajach a cestuje ako obvykle.

Gwenet tiež uviedla, že hoci ju ľudia za jej činy odsudzujú, verí, že to čo robí, zachraňuje manželstvá. Nikdy totiž nechcela rozbiť žiadne manželstvo. Jej cieľom je len uspokojiť mužské potreby v sexuálnej oblasti. Žena vysvetľuje: „Ľudia ma obviňujú, že nemám žiadnu morálku a som „ničiteľka". Opak je pravdou, zachraňujem manželstvo.“

Zdroj foto - úvodná foto: instagram.com/gweneth_jsm


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Slováková 04.08.22 09:54

MS
karma
118.00

Asi len naozaj tvrdí, že zachraňuje manželstvá:(

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní