Konferencia SUPERfeel 2019 opäť ovládla Bratislavu!

Konferencia SUPERfeel 2019 opäť ovládla Bratislavu!

Štvrtkové popoludnie i večer patril ženám. Tretí ročník výnimočnej konferencie pre všetky ženy ponúkol včera bohatý program v absolútne vypredanej sále Austrian Trend Hotela v Bratislave. Prítomné dámy spoznali počas prednášok a sprievodných aktivit iné, inšpiratívne a úspešné ženy.

Vo štvrtok 17. októbra, sa konala unikátna ženská konferencia SUPERfeel, ktorej autorkou a organizátorkou je bývalá modelka a podnikateľka Ivana Kičikoleva. Návštevníčky si mohli vychutnať deň plný prednášok, motivujúcich príbehov, a zároveň mali možnosť nadviazať nové kontakty a inšpirovať sa nielen od prítomných žien, ale aj vystavovateľov.

Odporúčame: Najlepšie cvičenie na ploché bruško: Pár cvikov len pár minút denne!

SUPERfeel konferencia

Zdroj: SUPERfeel

SUPERfeel 2019

Témou konferencie boli Vzťahy. Partnerské, priateľské, rodinné a tiež ten najdôležitejší – vzťah samej k sebe. Prítomné dámy mali možnosť vypočuť si od Michelle Mattieligh ako spracovať rodovú karmu a obmedzujúce programy, ktoré nám rodičia odovzdali. Inšpiratívnym tiež bola nadväzujúca prednáška etikoterapeutky. Bea Hlohovská totiž rozprávala o tom, ako prevziať zodpovednosť za svoj život. Dámy si tiež nenechali ujsť prednášku úspešnej podnikateľky, no v prvom rade ženy a mamy ôsmich detí – Niky Macinskej. S Luciou Lužinskou sme sa rozprávali o zážitku z vlastného dychu, pričom prítimným dámam ukázala niekoľko jednoduchých cvičení s dychom. Panelová diskusia ponúkla napríklad témy Žena ako tvoriteľka vzťahov medzi mužom a ženou (Ivica Jusková, Kristína Čambalová, Denisa Lipovská), či Aký postoj zaujať k dnešným vzťahom sociálnej doby (Lucia Javorčeková, Patrícia Vittek, Tamara Gončárová). Veľký úspech mali aj prednášky neurokoučky Andrey Vadkerti o ženskom a mužskom egu vo vzťahoch, či life-koučky Janette Šimkovej pod názvom Emocionálna nevera kontra biochémia lásky.

Ivana Kičikoleva

Zdroj: SUPERfeel

„Veľmi ma teší, že sa tretí ročník konferencie SUPERfeel vypredal tri týždne pred jej začiatkom. Je to pre mňa signál, že sa Slovenky chcú vzdelávať v rôznych oblastiach a že im stále môžem ponúkať priestor na ich sebarozvoj. Tak, ako som to sľubovala aj minulý rok, ten ďalší ročník mám už v hlave, hlavnou témou budú tentokrát emócie. Verím, že sa vám bude páčiť aspoň tak ako tento,“ hovorí organizátorka Ivana Kičikoleva.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 26.10.19 08:30

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi zaujímavá konferencia, rada by som bola účastníčkou.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní